ARBITRAŽA HKS-A PRESUDILA
Miro Bilan više nije igrač Košarkaškog kluba Zadar
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 20.9.2011 u 16:49.
ZDNews.hr

Miro Bilan Foto: Arhiva (ZDS)


Košarkaški klub Zadar od danas ni službeno nema nikakve pravne veze s šibenskim centrom, Mirom Bilanom. Tončinije, Bilanov ugovor s Cedevitom postao je pravovaljan, najnovija je to odluka arbitraže HKS-a donijeta danas, nakon što se Miro Bilan žalio na prvostupanjsku odluku HKS-a koja je presudila u korist KK Zadar.

Podsjetimo, KK Zadar je u Mira Bilana uložio poveće novce, a nakon niza neisplaćenih plaća, Miro Bilan je napustio klub po završetku NLB lige, te je zatražio raskid ugovora.

Iako je HKS-ova komisija 14. rujna presudila u korist KK Zadar, Miro Bilan se žalio. I pravno - pobijedio.

Još jučer sportski direktor KK Zadar bio je uvjeren kako će arbitraža odlučiti u korist Zadra:

“Sve je tu jasno, arbitraža jest danas ali ne znam čemu se oni nadaju. Stvari su tu vrlo čiste tako da ćemo vidjeti s kojim će argumentima oni nastupiti”, kazao je jučer Skroče za Kosarka.hr.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.