ODGODA SJEDNICE I POTPIS NOVOG IGRAČA
VIDEO - Potpisao Filip Tončinić; Opet odgođena sjednica Uprave KK Zadar
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 19.9.2011 u 13:31.
ZDNews.hr

Filip Tončinić Foto: Caller.com


Nakon što u četvrtak, 8. rujna Uprava KK Zadar nije izabrala novog vršitelja dužnosti direktora kluba, sjednica koja je trebala biti održana u ponedjeljak, 12. rujna s početkom u 19 sati odgođena je za danas. No, i danas iz kluba stiže vrlo neozbiljna poruka za javnost. Sjednica Upravnog odbora KK Zadar odgođena je - za srijedu!

I dok svi ozbiljni klubovi odavno imaju svoje vodstvo, Zadrani, točnije Uprava kluba, se već neko vrijeme igra s odgodama o bitnim stvarima za klub. Prema jednoj verziji, nitko ne želi preuzeti funkciju vršitelja dužnosti kluba, dok bi prema drugoj, novi v.d. direktora u srijedu (ako se i ta sjednica Uprave ne odgodi, što ne bi bilo čudno) trebao postati Željko Birkić.

Evo i službenog priopćenja koje je jutros stiglo na adresu ZadarSprota:

Poštovani,

Obaviještavamo Vas da će se sjednica Upravnog odbora Košarkaškog kluba "Zadar" održati u srijedu, 21.09.2011. s početkom u 19,30 u prostorijama ŠRC "Višnjik".

S poštovanjem

Edvin Šimunov
Predsjednik


U međuvremenu, Zadrani su potpisali 210 cm visokog centra 27-godišneg Filipa Tončinića koji se nakon solidne role na turniru održanom na Baldekinu danas i službeno pridružio listi igrača KK Zadar.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.