BILANOV UGOVOR S CEDEVITOM VIŠE NE VRIJEDI
Edvin Šimunov: "Miro Bilan je igrač Zadra. Može otići jedino uz odštetu"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 14.9.2011 u 12:24.
ZDNews.hr

Miro Bilan Foto: Arhiva


Šibenski centar Miro Bilan u travnju ove godine napustio je redove Zadra radi neisplaćenih obaveza. Iako je to mogao u svakom trenu napraviti bilo koji igrač (jer nitko nije bio plaćen), to je napravio samo on. Podsjetimo, nakon što je odigrano i posljednje kolo NLB lige, rastreseni ispadanjem iz NLB lige, Zadrani su se okrenuli Prvenstvu Hrvatske. No, u svom sastavu nisu mogli računati na Mira Bilana, koji je odlučio napustiti klub i otići u Ameriku u neke od NBA kampova.

Tada je promptno reagirao Edvin Šimunov, predsjednik KK Zadar, koji je Bilana suspendirao. Po povratku u Hrvatsku, Bilan je potpisao ugovor s KK Cedevita, no prema najnovijim informacijama iz KK Zadar, taj ugovor više ne vrijedi. Miro Bilan je i dalje je igrač Zadra i kao takav, može dogovoriti transfer u neki drugi klub, pa i Cedevitu, ali uz odštetu!

- To je toliko nevjerojatan potez, pogotovo pred kraj prvenstva. Mislim da je Bilan pod vodstvom Pina Grdovića mogao samo napredovati. Ujedno je to i potez koji se vjerojatno još dugo neće ponoviti. Za Mira sam mislio da je igrač s velikim potencijalom, no ono što je napravio govori samo o sebi. Ja razumijem da je on mlad igrač koji želi napredovati, ali način na koji nam je on to napravio je nedopustiv. Na njega su vjerojatno utjecali raznorazni ljudi koji ga okružuju i sve skupa to nije ličilo na dobro – kaže Edvin Šimunov, predsjednik KK Zadar.

Ostaje li Miro Bilan u Zadru, pošto je Zadrov igrač?

- Miro Bilan je igrač Zadra i shodno s time ćemo pregovarati s klubovima koji su zainteresirani za njega. Čekamo ponudu i spremni smo za sve opcije. Ako je on nezadovoljan u Zadru, može otići, naravno uz odštetu jer je Zadar dosta uložio u Bilana – za kraj će Šimunov.

Podsjetimo, Bilan je 5. siječnja 2010. potpisao trogodišnji ugovor s Košarkaškim klubom Zadar.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.