MIOČIĆ, BABIĆ, JOŠIĆ, BAŠIĆ, BIRKIĆ...
ZadarSport otkriva kandidate za v.d. direktora KK Zadar
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 9.9.2011 u 16:17.
ZDNews.hr

Kad će sljedeći put Krešin dom biti ovako pun? Foto: Arhiva


Iako su članovi Uprave KK Zadar, zajedno s predsjednikom Edvinom Šimunovom čuvali imena kandidata za novog vršitelja dužnosti generalnog menadžera KK Zadar kao zmija noge, portal ZadarSport u posjedu je dokumentacije s kojom možemo potvrditi da je jedan od kandidata na jučerašnjoj Upravi kluba bio prof. Josip Miočić, direktor Š.C. Višnjik.

Podsjetimo, na sinoćnjoj sjednici Uprave kluba, kao što je i bilo za očekivati, nije izabran novi v.d. direktora, a novi saziv Uprave zakazan je za ponedjeljak, 12. rujna. Kao što smo već rekli, jedan od kandidata bio je direktor Š.C. Višnjik, prof. Josip Miočić, no prema saznanjima iz same Uprave kluba, doznajemo da on nije htio prihvatiti imenovanje v.d. direktora KK Zadar.

Navodno je jedan od kandidata bio i Ante Babić iz zadarskog HDZ-a, no prema riječima Edvina Šimunova, predsjednika KK Zadar, o njemu se na jučerašnjoj sjednici UO kluba nije raspravljalo. Spominjali su se i Milivoj Jošić, brat predsjednika KK Borik Puntamika, te Svemir Bašić, tajnik HDZ-a i predsjednik mjesnog odbora Poluotoka.

Između ostalog, još jednom je spomenut i Željko Birkić, bivši direktor KK Zadar i jedan od suradnika Nebojše Belića za vrijeme dok je Belić obnašao dužnost v.d. direktora.
Tko će postati nasljednik Nebojše Belića, doznat ćemo najvjerojatnije u ponedjeljak.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.