PUCANJ U PRAZNO
Uprava KK Zadar nije izabrala novog generalnog menadžera...
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 8.9.2011 u 20:41.
ZDNews.hr


Upravni odbor KK Zadar, koji se sastao večeras s početkom u 19.30 sati u Krešinoj dvorani na Višnjiku, nije donio odluku o novom direktoru.

Podsjetimo, nakon što je Nebojša Belić u dva navrata dao neopozivu ostavku na gore navedenu funkciju, dugogodišnji direktor Zadra ipak nije odmah napustio svoj klub, već je u njemu ostao do prije mjesec dana, unatoč zdravstvenim poteškoćama koje ga nažalost prate neko vrijeme.

Nebojša Belić ostat će poznat i po vrlo hrabroj izjavi nakon što je KK Zadar ispao iz lige. Podsjetimo, na izvanrednoj pressici, nakon što je KK Zadar ispao iz NLB lige, Belić je dao izjavu kako su za sveopći krah KK Zadar krivi ministar Božidar Kalmeta, te gradonačelnik Vrančić.



Prema riječima predsjednika KK Zadar, u ponedjeljak, 12. rujna, KK Zadar bi trebao izabrati jednog od dvojice kandidata, koji će postati v.d. dužnosti direktora kluba.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.