EUROBASKET.COM TVRDI
"Potpisali Vrbanc i Krasić" ; Šimunov: "Nažalost, nije istina"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 2.9.2011 u 12:49.
ZDNews.hr

Kliknite za uvećanu verziju slike! Foto: Screenshot


Edvin Šimunov: Nažalost, informacija je netočna

Kako bi u potpunosti provjerili vjerodostojnost objavljene vijesti, u popodnevnim satima uspjeli smo doći do predsjednika KK Zadar, Edvina Šimunova koji nam je kazao kako vijest objavljena na Eurobasketu nije točna.

- Nažalost, vijest nije točna. Ja ugovore nisam vidio niti sam ih potpisivao. Naša želja je bila da dovedemo obojicu, a u prednosti je bio Vrbanc. No, s obzirom na njegov ugovor i ponude koje ima, mala je vjerojatnost da potpiše za nsa - kazao je Šimunov.
Prema pisanju uglednog sportskog portala Eurobasket.com, novi igrači Košarkaškog kluba Zadar postali su Goran Vrbanc i Bariša Krasić. Podsjetimo, ZadarSport je prvi objavio priču kako su za usluge upravo ove dvojice igrača zainteresirani Aleš Pipan, trener i Branko Skroče, sportski direktor KK Zadar. Evo što je tom prigodom kazao Skroče (21. srpnja 2011.):

- Mi nismo razgovarali s Krasićem i Vrbancem, no moram naglasiti da bi nam Vrbanc itekako dobro došao. Jedan takav šuter bio bi nam od velike pomoći, no s obzirom na njegov ugovor i njegovu vrijednost, mislim da KK Zadar nije spreman ulaziti u tolike financijske dubioze.

Do zaključka ovog članka nismo uspjeli doći do službene potvrde ili demnatija ove vijesti, no ukoliko je Eurobasket.com uistinu objavio vjerodostojnu vijest, i ne radi o pogrešci, Zadar je dobio dva vrlo zvučna pojačanja. No tada dolazi do problema. U rosteru se nalazi previše igrača i netko mora otpasti...

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.