NEPOTREBNO
Na Relji osvanuo prijeteći grafit: "Marčinkoviću, požalit ćeš što si živ"
Piše: H. Bajlo | Objavljeno 30.8.2011 u 16:19.
ZDNews.hr

Foto: H.B.


U noći s ponedjeljka na utorak u parku na Relji (nasuproti Inine benzinske postaje) osvanuo je grafit prijetećeg sadržaja, u kojemu netko (potpisao se s "TZ 1965") prijeti bivešm igraču KK Zadar i sadašnjem članu KK Cibona, Pavlu Marčinkoviću.

Grafit koji je sam po sebi za svaku osudu, osim uvredljivog teksta, sadrži i otvorenu prijetnju - "Požalit ćeš što si živ". Na samom dnu grafita nalazi se i kukasti križ, o kojemu se ne treba previše raspravljati, jer se zna koga i što predstavlja taj simbol. Baš kao što je i sam Boris Marin, poćasni predsjednik Tornada kazao za ZadarSport, očito se radi o mlađim ljudima koji ne znaju što rade.

"- Danas sam doznao za grafit i mislim da je on bezvezan. Očito je da grafit nema nikakvog smisla i karaktera. Oni koji su ga pisali, a to su vjerojatno mlađe osobe, moraju se dobro zamisliti. Očito je da ne znaju što su napravili. Prvo, slabo poznaju povijest Košarkaškog kluba Zadar. Ne znaju da je prije Marčinkovića mnogo igrača Zadra otišlo u Cibonu, igralo za Cibonu, ginulo za njihov dres, a neki od njih su postajali i kapetani Zadra po svom povratku kući. I sam Krešo Ćosić nosio je dres Cibone. Pavle je profesionalac i on živi od košarke. Ja mu ništa ne zamjeram jer je išao trbuhom za kruhom. Kad su mnogi igrači prije njega išli put Cibone, nije se dizala takva bura. Da ne spominjem i kako su ti igrači koji su prije njega otišli u Cibonu potpisivali puno unosnije ugovore, zašto onda ne bi mogao i on, kad već u Zadru ne može zaraditi svoje novce - kazao je Boro za kraj.



Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.