PORAZ ZADRA U GOSTIMA
Inter prekinuo Zadrov gostujući niz
Piše: SportNet.hr | Objavljeno 27.8.2011 u 19:07.
ZDNews.hr

Ivan Santini Foto: SporNet (arhiva)


U šestom kolu Prve HNL nogometaši Intera iz Zaprešića na svom terenu su dočekali goste iz Zadra i slavili su rezultatom 2:0. Strijelci za domaćina bili su Filip Šćrbec i Sandro Ugrina.

Momčad Ilije Lončarevića ugostila je ekipu Zadra koja je u dosadašnjem tijeku prvenstva bila na tri gostovanja i sa svih se vraćala kući neporažena. Ipak, Inter je uspio prekinuti taj niz gostiju i nanijeti im prvi ovosezonski gostujući poraz.

Kako se i očekivalo od susjeda na tablici prvih dvadesetak minuta susreta proteklo je uglavnom u izjednačenoj igri na sredini terena. Unatoč angažmanu i borbenosti koju su prikazali igrači vratari obje momčadi nisu imali potrebu pokazivati svoje sposobnosti.

I nastavak prvog poluvremena pružio je vrlo sličnu igru obje momčadi tako da malobrojni gledatelji u Zaprešiću nisu imali prilika za veće uzbuđenje. Zbog velike vrućine i sparine koja ovih dana vlada cijelom Hrvatskom u 25. minuti sudac je na kratko prekinuo utakmicu i omogućio igračima da se osvježe uz aut liniju.

U 40. minuti domaćin dolazi u vodstvo od 1:0. Lijepu kontru Intera završava Filip Šćrbec koji sa osam metara pogađa mrežu Antonija Ježine i postavlja rezultat s kojim se otišlo i na odmor.

Drugih 45 minuta oba trenera su otvorila s istim igračima koji su i počeli utakmica. U 53. minuti pokušaj Zadrana, ali centaršut s lijeve strane odlazi previsoko za sve igrače. Nekoliko minuta kasnije slična situacija na drugoj strani, ali rezultat ostaje nepromijenjen.

U 58. minuti velika sreća za domaću momčad, nakon gužve pred golom Intera gosti pogađaju vratnicu. Zadar nastavlja s napadima u želji da dođe do izjednačenja pa tako u 69. minuti slobodan udarac za goste s dvadesetak metara izvodi Mršić, ali udarac odlazi visoko preko gola. Novu priliku za Zadar imao je Luka Begonja, ali se u ključnom trenutku ne snalazi najbolje.

U jeku napada gostiju u 88. minuti Inter preko Sandra Ugrine dolazi do drugog pogotka i potpuno rješava utakmicu u svoju korist. Iduće prvenstveno kolo Interu donosi gostovanje u Karlovcu, dok će Zadar u Stanovima dočekati Rijeku.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.