VATERPOLO
Vakanza: U finalu Vojnički Brodarica i Nesvrstani
Piše: ZadarSport | Objavljeno 12.8.2011 u 15:10.
ZDNews.hr

Vakanza 2011 Foto: Arhiva


Dvije polufinalne utakmice ponudile su uzbudljive dvoboje od kojih je onaj između Dišpeta i Vojnički Brodarice bio i možda najuzbudljiviji i najneizvjesniji otkad se ovaj vaterpolski turnir igra!

Spomenuta utakmica završila je u regularnom dijelu 1:1, pogotcima košarkaša Mate Mrve za Dišpet odnosno Tonija Opačića za Vojnički Brodaricu te je u napetom ruletu peteraca pobjedu odnio Vojnički Brodarica koji su tako nakon košarkaško finala izborili i vaterpolo finale!
U drugoj utakmici koje je u prve dvije četvrtine ponudila neizvjesnost,nastavak je donio pobjedu Nesvrstanima kao aktualnim pobjednicima VAK"AN"ZA-e 2010.

Današnje dvostruko finale,žena i muškaraca donijet će nove neizvjesne utakmice i rekordnu posjećenost! Nastavak zajedničkog druženja, koje je osnovni motiv i najbitniji cilj VAK"AN"ZA-e, je u Varoši!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.