RADI NESPOSOBNOSTI U VOĐENJU KLUBA
Ivan Mikulić slobodan je igrač. Zadar mu još uvijek ne nudi ugovor
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 5.8.2011 u 16:23.
ZDNews.hr

Ivan Mikulić Foto: Arhiva


Nakon odlične sezone odrađene na posudbi u Borik Puntamici, dojučerašnji igrač KK Zadar, Ivan Mikulić i dalje je bez ugovora, kazao nam je to njegov menadžer, Duško Mišković. Mikulić je slobodan igrač radi samo jedne u nizu administrativnih pogrešaka vodstva kluba koje je s mladim igračem prije dvije godine potpisalo višegodišnji ugovor (Ugovor je potpisao u ime KK Zadar Zdenko Mičić).

No, prema pravilima HKS-a, igrač koji s klubom, u ovom slučaju Zadrom, potpiše ugovor, ne smije na posudbi provesti više od jedne godine. Ipak, neznanje ljudi koji su tada vodili klub očito je bilo preveliko, pa je tako Mikulić prvu godinu proveo na posudbi u KK Pet Bunara gdje nikad nije dobio priliku za dokazivanje, da bi sljedeće godine kao igrač Zadra zaigrao na posudbi u Borik Puntamici.

- Ivan je slobodan igrač i kao takav može potpisati za bilo koji klub. On, naravno, želi igrati za Zadar, no Zadar mu još uvijek nije ponudio novi ugovor - kaže Mišković. Ipak, unatoč tome što je slobodan igrač, Mikulić se našao na listi igrača Zadra prilikom predstavljanja Aleša Pipana, novog trenera Zadra.

- Da, on je na toj listi, ali on, ponavljam, trenutno nije igrač Zadra, jer prema HKS-ovim pravilima igrač ne smije dvije godine za redom provesti na posudbi. Klub, ukoliko ga želi, s Ivanom treba biti potpisan novi ugovor - za kraj je kazao Mišković.

Na naš upit Miškoviću ima li Mikulić nekakvu drugu opciju, Mišković je kazao kako o tome trenutno ne želi razgovarati, no nije kazao kako druge opcije za svog klijenta nema. Ipak, prema izvorima bliskim samom igraču doznajemo kako su za usluge mladog Zadranina zainteresirani još neki klubovi, navodno se spominje i jedan NLB-ligaš.

Bilo kako bilo, ukoliko Zadar uistinu želi imati Mikulića u svom rosteru, s njim će morati čim prije potpisati ugovor, jer za mladog igrača druge opcije očito postoje.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.