SPREMNI ZA DALMATINSKI DERBI
Profesor Bajlo: Možemo do povoljnog rezultata protiv Hajduka!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 31.7.2011 u 13:47.
ZDNews.hr

Profesor u radnom okruženju Foto: H.B. (arhiva)


Večeras s početkom u 21 sat nogometaši Zadra i Hajduka odigrat će utakmicu 2. kola 1. HNL na Stanovima. Dalmatinski derbi zasigurno će biti dobro popraćen od strane zadarskih i splitskih fanova. U najavi utakmice sportski direktor, direktor i predsjednik NK Zadar, prof. Josip Bepo Bajlo kazao je da Zadar može izvući povoljan rezultat. Naglasio je i da na utakmicu dolazi velik broj navijača Hajduka.

- Mislim da možemo biti jako zadovoljni s prvom utakmicom koju smo odigrali protiv Lučkog. Kad zbrojimo sve prigode koje smo imali, mislim da smo mogli i više od remija. No, s obzirom da se prvenstvo tek počinje, mislim da možemo biti zadovoljni.

'Možemo se nadati pozitivnom rezultatu'

- Što se utakmice protiv Hajduka tiče, bit će sigurno vrlo teško, jer mi nećemo biti dominantni što se tiče gledatelja. U Zadar stiže Torcida, ali i veliki broj navijača Hajduka iz ostalih okolnih mjesta. Vidimo i kakav je interes u svim našim mjestima u Ravnim kotarima. Želimo samo da utakmica bude fer i korektna i da ne bude incidenata. Mogu razmišljati i o jednom pozitivnom rezultatu, s obzirom da sam gledao cijeli tjedan našu momčad kako se priprema i mislim da smo izuzetno dobro motivirani. Ozljeda nemamo i prema tome, trebali bi biti kompletni. Ako damo svoj maksimum, mislim da se s pravom možemo nadati pozitivnom rezultatu. Od publike želim da budu strpljivi i da nas bodre i nečemo ih razočarati.

Za kraj, profesor Bajlo kao pozitivne strane Hajduka ističe samo obrambenu fazu igre. Kazao je i kako igrači ne smiju biti impresionirani Hajdukom, što je često znala biti boljka Zadrana.

- Gledao sam Hajduka u živo protiv Barcelone i protiv Engleza na televiziji. Mislim da je Balakov složio jednu homogenu i čvrstu momčad. Istina je da su samo protiv Barcelone i Stokea demonstrirali dobru fazu obrane, ne znam kako će se ponašati u fazi napada. To ćemo vidjeti večeras. Ako ne budemo pali pod pritiskom i ako ne budemo impresionirani Hajdukom, mislim da možemo izvući povoljan rezultat - za kraj će profesor.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.