ZADARSPORT DOZNAJE
Jure Dražović priključuje se pripremama Zadra!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 29.7.2011 u 22:24.
ZDNews.hr

Jure Dražović Foto: 057info


Baš kao što smo prvi objavili vijesti o dolasku Ivice Radića, Ante Delaša i Franka Kaštropila, prije dva dana smo objavili članak u kojemu se spominju dva potencijalna kandidata za novog igrača Zadra. Radilo se o Toniju Dijanu i Juri Dražoviću. Prema najnovijim informacijama, ovaj potonji priključit će se ubrzo pripremama Zadra, dok još uvijek nije poznato što će biti s Dijanom.

Košarkašima Zadra 25-godišnji Jure Dražović pridružit će se na pripremama koje startaju 15. kolovoza - doznajemo od izvora vrlo bliskog sportskom direktoru KK Zadar, Branku Skroči. Pokušali smo doći do Skroče da prokomentira ovu priču, no nije se javljao na mobitel. No, javio nam se Nebojša Belić, v.d. direktora kluba koji je kratko kazao kako on ne zna da će se Dražović priključiti pripremama Zadra.

- Možda je to direktor Skroče dogovorio, no ja nisam upoznat s tim podatkom da će se Jure Dražović priključiti pripremama Zadra. Možda se to zaista i dogodi, no ja o tome ne znam za sad ništa - kazao nam je u kratkom telefonskom razgovoru Belić.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.