POVRATAK KUĆI
Zadar dovodi Tonija Dijana!?
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 27.7.2011 u 15:18.
ZDNews.hr

Foto: Arhiva


Konačno se nešto konkretno dogodilo u Košarkaškom klubu Zadar! Uprava je danas i službeno potpisala ugovore s čak petoricom novih igrača! Baš kao što je pisao ZadarSport u posljednje vrijeme, klubu su se pridružili Ante Delaš, Ivica Radić i Franko Kaštropil. Novi trener Zadra, Aleš Pipan potpisao je i mladog 21-godišnjeg slovenskog razigravača Uroša Zadnika, koji je lani nastupao za Geoplin Slovan. Prema riječima novog zadarskog stratega, radi se o jednom od najboljih slovenskih bekova. Iz Cibone je stigao i Toni Brnas.

Ostatak rostera činit će igrači iz zadarskog omladinskog pogona: Batur koji je, prema svemu sudeći odlučio ostati u Zadru još jednu sezonu, Olivari od kojega se očekuje potpuna 'eksplozija' u nadolazećoj sezoni, Ramljak, Šango, Mikulić , Jurlina, Vlaić i Smolić.

Trener Pipan na pressici je kazao kako je Zadar za njega veliki izazov, a na novinarski upit primjećuje je li da se roster nakrcao 'dvojkama i trojkama', Pipan je odgovorio pozitivno.

- Za mene je KK Zadar veliki izazov u karijeri, što se tiče pitanja o prenatrpanosti na pozicijama 2 i 3, mislim da je to istina, kazao je Pipan pred okupljenim novinarima.

- Dogovorili smo se da kroz prvi dio natjecanja vidimo gdje smo i što smo, a da u Ligi za prvaka budemo fleksibilni i po potrebi zakrpamo crne rupe koje uočimo - kazao je za kraj Pipan.

Toni Dijan ili Jure Dražović?

Skroče je na pressici kazao kako bi Zadar u popodnevnim satima mogao potpisati još jednog igrača, koji igra na pozicijama 3 i 4. Od izvora iz kluba doznajemo kako se radi o Toniju Dijanu (1983.), koji je lani nastupao za KK Split C.O.

Dodatak: Također prema izvorima bliskim KK Zadar, doznajemo kako je na adresu Jure Dražovića također odaslana ponuda kluba.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.