JADER LIGA
Nastavlja se Jader liga: pobjede Bruschette i Brodarice
Piše: ZadarSport | Objavljeno 27.7.2011 u 1:09.
ZDNews.hr

Jader liga 2011


RESTAURANT BRUSCHETTA-PUNTAMIKA 5-4

Nakon par obrana Bjeliša i stative Puntamike, gostujuća ekipa dolazi u vodstvo. Topovski udarac Bilavera iskosa i lopta odsjeda u suprotnom kantunu, inače i danas dobrog vratara Bašića. I onda kontroverza! Igrači Bruschette namještaju loptu na centar i suprotno običaju da se lopta doda protivniku, pa je oni vrate, snalažljivi Kvartuč puca direktno na gol i lopta odsjeda u mreži iznenađenog Bjeliša. Gol regularan i upozorenje svim ekipama da loptu s centra mogu i moraju izvesti između sebe,a ne dodavati protivniku.Nastavljaju se obrane Bjeliša ali i stative Puntamike. Ipak 2-1 za Bruschettu, fina rolica Legatija.
Na 2-2 poravnava Surić i s tim rezultatom se odlazi na odmor.

DRUGO PLUVRIJEME ĆEMO PROĆI KRONOLOŠKI!

I dalje Bjeliš radi čuda na golu, ali Mihić, koji je danas postigao dva gola, ali i promašio nekoliko zicera, postiže gol za 3-2. Kvartuč nakon što je prošao dva igrača, gubi jednu loptu i slijedi klasična akcija Puntamike. Brza kontra. Surić na drugoj stativi i to je 3-3.

Mihić puca, Bjeliš brani, ali se lopta vraća do Mihića i on prebacuje ležećeg Bjeliša za 4-3 Bruschette. Kociper je na sidrunu radio velike probleme Bruschetti. Visok, jak, korpulent​an, ali i s neospornim znanjem, primao je lopte na 6 metara od gola i djelio ih suigračima na udarac. Pri jednom primanju napravljen je faul na njemu. Slobodnjak. Bašić brani, ali igrači Bruschette čiste loptu iz svog prostora i Brkić poravnava na 4-4. Konačan rezultat utakmice, 5-4 za Bruschettu, postiže Kovačević, uklizavanjem na drugu stativu nakon udarca Paunovića.

Sudački par Mazija-Mazija, pustio je pravu mušku igru, koja je na momente izgledala i gruba, ali se gledateljima svidio taj sudački kriterij bez sjeckanja igre za svaki krivi pogled.

BRUSCHETTA: Bašić, Mihić(2), Paun​ović, Dvornik, Legati(1), Kvartuč​(1), Ucović, Kovačević(1).
VODITELJ: Vedrić Božidar Vedrić

PUNTAMIKA: Bjeliš, Kociper, Bilav​er(1), Brkić(1), Klarica, Valčić, ​Kevrić, Surić(2), Duvnjak, Morovi​ć.
VODITELJ:Joki Vukoša

Utakmicom BRODARICA-VAROŠ započelo je 2. kolo JADER LIGE.
Na igralištu kod škole ŠKB odlično popunjeno gledalište moglo je uživati u derbiju 2.kola. Obadvije ekipe u ovaj susret donijele su po 3 boda iz 1.kola. Ekipa VAROŠI očigledno ima problema s otvaranjem utakmica jer su kao i u susretu protiv BILOG BRIGA bili primoreni stizati rezultat. BRODARICA igra odlično i preko Fantova i Skroče vode s 2:0. Lekaj iz slobodnjaka pored loše postavljenog živog zida smanjuje na 2:1. Varoš malo dominira, ali Fantov uz veliku pomoć Šimurine koji pogadja vlastitu mrežu, postavlja konačan rezultat 1.poluvremena. 3:1.

Drugo poluvrijeme donosi još bolju igru. Jedna oduzeta lopta Šimurine i Hržina okončava brzu kontru Varoši. Od tada gledatelji su mogli uživati u nekoliko minijatura Jurice Kresovića -Krespa koji je bio nerješiva enigma za obranu Varoši. Njegova odlična igra podigla je ekipu Brodarice koja s dva nova pogotka vode s 5:2. Strijelci Barić i Rogić. Ekipa Varoši je pred kraj utakmice uspjela preko Lekaja samo smanjiti rezultat za konačnih 5:3.
Odlična, skoro izjednačena utakmica, osim u jednom detalju. A to su vratari. Danas indisponirani Lončar jednostavno nije mogao zaustaviti ništa, dok je s druge strane izvrsni Venko Korenov dovodio do ludila igrače Varoši. Ponajbolji igrač utakmice davao je dodatnu sigurnost svojoj ekipi i ono što bi obrani BRODARICE promaklo, zaustavljao je na golu ,danas jednostavno genijalni Korenov!

BRODARICA: Korenov, Anić, Šoletić​, Šimičić, Mazija, Fantov(2), Skro​če(1), Barić(1), Kresović, Rogić(​1), Medved.
VODITELJ:Bukulin Josip
VAROŠ: Lončar,Jurlina,Hržina(1)​,Šimurina,Vukić,Lovretić,Nekić​,Lekaj(2),Čirjak.
VODITELJ: Jurin Marko.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.