VAKANZA 2011
Na Vakanzi 2011 bit će i četiri ženske ekipe
Piše: 057info | Objavljeno 19.7.2011 u 15:49.
ZDNews.hr

Vakanza 2011 Foto: 057


Do sada se 16 muških i četiri ženske ekipe prijavile za sudjelovanja na 4. izdanju vaterpolskog turnira VAK"AN"ZA 2011 koje će ekološkom akcijom čišćenja podmorja rive početi 24. srpnja, a program bogat događanjima završava za Velu Gospu.

Vaterpolo turnir koje je od samog početka promocija ovog sporta i uključivanje svih koji nisu nikada profesionalno bavili ovim sportom održavat će se kao obično na rivi uz Mul. Igralište će se postaviti u srijedu, tako da će se dan poslije početi s treninzima , najavio Marko Šimurin.
Glavni organizator Borut Gatara zadovoljan je odazivom ženskih ekipa koje se od ove godine uključuju u ovu sportsko - zabavnu manifestaciju. One će početi s turnirom tjedan dana kasnije kako bi se što bolje mogle pripremiti, kazao je Gatara.

Ždrijeb će se održati 22. srpnja na terasi kafića Kult i Dišpet u Varoši uz prigodni program i pivo Pan.
U Varoši, kao i Maraskinu, te parkiću uz Morske orgulje, bit će nekoliko partya s elektronskom glazbom ali i „laganicama" iz '80 -tih koje će puštati DJ Elvis, autor emisije Lagano, lagano. Sve to kao gastro putovanje u dva dijela priređuju udruga rekreativaca Osmijeh za dar koja organizira VAK"AN"ZA 2011.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.