VIJEST SU PRENIJELE I SLUŽBENE STRANICE CIBONE
Službeno je: Pavle Marčinković novi je igrač Cibone!
Piše: H. Bajlo | Objavljeno 18.7.2011 u 16:17.
ZDNews.hr

Screenshot Foto: KK Cibona


Internet stranice Košarkaškog kluba Cibona danas su i službeno objavile vijest o svojoj novoj akviziciji. Kao što smo već pisali, Zadranin Pavle Marčinković potpisao je trogodišnji ugovor s Cibonom koju uskoro očekuju kvalifikacije za Euroligu. Službene stranice Cibone pišu kako će Marčinković biti svojevrsna zamjena za Leona Radoševića, koji je prije nekoliko dana potpisao za Armani Jeans.

Iako smo u više navrata pokušali stupiti u kontakt s Marčinkovićem, kako bi sam igrač mogao zadarskoj javnosti uputiti koju riječ o svom odlasku u Cibonu, to nam nije pošlo za rukom. Izjavu nismo uspjeli izvući ni od izbornika reprezentacije te trenera Cibone, Joke Vrankovića, koji nam je kazao da trenutno ne želi pričati o Ciboni.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.