JADER LIGA
Varoš bolja od Bilog Briga, Kampo od Ploče, remi Puntamike i Bokanjca
Piše: H. Bajlo | Objavljeno 18.7.2011 u 15:59.
ZDNews.hr

Jader Liga 2011 Foto: Arhiva


Ekipa VAROŠI ušla je u utakmicu pomalo nervozno,što je vjerovatno posljedica umora radi večer prije odigrane utakmice na Torcida cupu. Nervozu VAROŠI odlično je iskoristila ekipa BILOG BRIGA, te preko Drniškog dragulja Ante Širinića dolaze u vodstvo od 1:0. Medjutim VAROŠ, po mnogima prvi favorit lige, uvježbanom akcijom, preko svog danas najboljeg igrača i srca ekipe Marka Vukića, poentiraju za izjednačenje.

Redale su šanse na jednoj i na drugoj strani,ali BILI BRIG ponovo vodi 1:2(Jure Jović). Tada na teren dolazi zakašnjeli Jurlina Luka koji se malo izgubio na putu do Đila, a igra Varoši dobija nove konture, te sa dva pogotka preko Šimurine i Čirjaka odlaze s prednošću na odmor.

Pokušao je Bušić Željko, inače Bog i batina u ekipi BILOG BRIGA,malo probuditi svoj tim, ali nova dva pogotka odličnog Lekaja i motorina Vukića, donose mirniju završnicu VAROŠI. Ekipa BILOG BRIGA ni tada ne posustaje. Imaju više loptu u nogama, pa danas najbolji njihov igrač Neven Sadovski smanjuje na 5:3, što je i konačan rezultat ove zanimljive, ali nadasve nervozne utakmice. Dobro su sudili Zrilić i Radoš.

VAROŠ: Lončar, Jurlina, Nekić, Hržina, Šimurina(1), Vukić(2), Lekaj(1), Čirjak(1). VODITELJ: Marko Jurin.

BILI BRIG: Pedisić, Vanjak, Lončar, Jović M.Sadovski(1), Širinić(1), Pedić, Bušić, Jović J.(1). VODITELJ: Mihovil Mijolović.

PUNTAMIKA I BOKANJAC kompletirali su skupinu I JADER LIGE.

Tvrda i borbena utakmica na kojoj nije nedostajalo šansi, ali danas neraspoloženi strijelci, ali i vratari Morović i Ažić nisu gledateljima priuštili mnoštvo golova.

U takvoj utakmici prva do gola došla je ekipa BOKANJCA. Rudela je bio strijelac za vodstvo od 1:0. S tim rezultatom ekipe na poluvrijeme.

Redale su se šanse i u nastavku utakmice, ali lopta jednostavno nije htjela ući u gol. Najviše posla na utakmici imali su jedan mladi član ekipe Bokanjca i danas ozljedjeni napadač PUNTAMIKE Joki Vukuša, koji su neumorno skupljali projektile koji letjeli daleko iza gola.

U jednom trenutku utakmice svu raskoš svog nepotvrđenog talenta pokazao je vječiti Alan Kociper, koji u stilu Ivice Kostelića prolazi nekoliko igrača BOKANJCA i sjajnom asistencijom pogađa na drugoj stativi odlično postavljenog Surića, kojem nije bilo teško skrenuti loptu u mrežu za pokazalo se konačnih 1:1. Bio bi grijeh ne istaknuti kapetana BOKANJCA Josipa Mrkića koji je svojom borbenošću često bio neprelazan za igrače PUNTAMIKE. On je danas igrao po filozofiji nogometnog mislioca MARKA JURINA čija deviza FAUL JE FAUL,ALI GOL NIJE GOL i danas odzvanja među malonogometnom elitom.

PUNTAMIKA: Morović, Pavin, Kociper, Brkić, Bilaver, Surić(1). VODITELJ: Josip Vukoša

BOKANJAC: Ažić, Pavić, Bevanda, Mrkić, J.Krizman, Mijolović, Rudela(1), Križek, Matešić I, Mrkić T, Matešić, L,Dražević. VODITELJ: Mihovil Mrša.

Utakmica KAMPO KAŠTELO-PLOČA pokazala je svu opravdanost ljetne malonogometne lige. Pred oko dvjestotinjak gledatelja obadvije ekipe pokazale su odlično igru. Ali dvije stvari posebno su obilježile današnju utakmicu. Prva "službena" utakmica iza rata, seniorske ekipe KAMPO KAŠTELA na svojoj popularnoj i karizmatičnoj MORNARICI , te povratak Dragana Župana u matični klub.

Gledatelji su mogli uživati u bravuroznim potezima ovog malonogometog majstora, ali krenimo kronološki.
KAMPO KAŠTELO u vodstvo dovodi Mate Anđelić na asistenciju Župana. Isti tandem zaslužan je i za 2:0. Ali vrlo dobra ekipa s periferije grada nema namjeru jeftino prodati svoju kože i smanjuje na 2:1.strijelac, danas najbolji igrač gostiju s PLOČE, Marko Kapitanović. Još jedna asistencija Župana, ovaj put za kapetana Sutlovića i KAMPO odlazi na predah s rezultatom 3:1.

I u drugom poluvremenu gledatelji su mogli uživati u odličnoj igri obje ekipe. I dalje je najistaknutija figura Župan, dirigent koji daje posebnu notu svom orkestru. Ipak prvi pogadjaju gosti. Ponovo odlični Marko Kapitanović za smanjenje rezultata na 3:2. Solo akcijom Župan okrunjuje svoju odličnu igru. Dalekometni udarac odsjeda na stativi,ali na nesreću Pločana, od stative se odbija u leđa vratara Gravića i ulazi u gol. Konačni rezultat 5:2 postavlja odlični strijelac Mate Anđelić na asistenciju, pogađate već, Dragana Župana. Danas nikako ne smijemo zaboraviti ni odlične vratare obadvije ekipe, Vencija Rajčevića i Željka Gravića.

Čestitke i KAMPU i PLOČI što su mnogobrojnim gledateljima priuštile odličnu,ali i fer i korektnu partiju malog nogometa.

KAMPO KAŠTELO: Rajčević, Arbanas, Škoda, Đurković, Belić, Sutlović(1), Anđelić(3), Župan(1).
VODITELJ: Borut Gatara.

PLOČA: Gravić,Kapitanović(2),Filipović,Zdrlić,Perović,Glavan,Musap,Šarić. VODITELJ: Adžić Dinko.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.