REVIJALNI ANTIVATERPLOSKI TURNIR
[FOTO] Nesvrstani pobjednik WE WON WAKANZE!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 17.7.2011 u 16:20.
ZDNews.hr

We Won Wakanza Foto: B.G. / ZadarSport


Aktualni amaterski prvaci Zadra momčad Nesvrstani pobjednici su "We Won Wakanza", prvog turnira "antivaterpolista i neplivača" zadarskog akvatorija održanog izvan Zadra, na glavnoj rivi u Sukošanu. U finalnoj utakmici kod "Glave porta" pred oko tisuću navijača i kupača u dramatičnom nadigravanju igrači Ante Milovca bili su bolji realizatori od Bullet teamma voditelja Jure Dvornika.

Na turniru su nastupile sve tri pobjedničke momčadi dosadašnjih izdanja zadarske VAK"AN"ZA-e te domaćin, selekcija Sukošana. Po dirigentskom palicom Sukošanca Jaše i Boruta Gatare, prvog čovjeka VAK"AN"ZA-e, antivaterpolski predturnir je bio zanimljiv ne samo Sukošancima već i brojnim posjetiteljima, stotinama i stotinama turista, koji su kamerama i fotoaparatima zabilježili i zgode i nezgode "majstora vaterpola".

- Ova atraktivna, spektakularna manifestacija osim druženja i zabave ima prvenstveno svrhu promocije amaterskog sporta, autentičnih sportskih vrijednosti, čistoće mora i unaprjeđenja turističke ponude Sukošana, navodi Andrija Jašo Dijan Dijan.

Bila je to prava fešta za domaće ljubitelje sporta, a za one sa strane bili su turistička atrakcija.

- Gostoljubivi domaćini su dali sve od sebe, i više od toga da ovaj predturnir bude na spektakularnoj razini, zadovoljno će Borut Gatara.

- Želja nam je da se predturnir odigra na različitim atraktivnim lokacijama te da tako pridonesu još većoj popularizaciji turnira koji će se ove godine na zadarskoj rivi održati od 25. srpnja, poručio je Gatara. Uspješan djelitelj pravde je bio je Igor Šarić. Pored obilja ića i pića poput šlaga na tortu je bio atraktivni nastup legendarne Tovareće mužike iz Sali na Dugom otoku. Zabava i druženje potrajalo je dugo u noć.

REZULTATI:
Polufinale: Sukošan - Bullet team 2:3, Dišpet – Nesvrstani 2:5

Finale: Nesvrstani – Bullet team 8:4

FOTOGALERIJA:







Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.