LJETNA MALONOGOMETNA LIGA
Startala Jader liga, Bruschetta bolja od Smiljevca 8-3
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 16.7.2011 u 3:30.
ZDNews.hr

Logo Foto: Jader Liga


U premijernoj utakmici ljetne JADER lige, ekipa BRUSCHETTE pobijedila je ekipu SMILJEVCA rezultatom 8-3!
Na Smiljevačkoj areni, pred 50-ak navijača, ekipa RESTAURANTA BRUSCHETTA u svom debiju pokazala se kao iskusnija momčad.

Najistaknutija figura susreta bio je Danilo Paunović, peterostruki strijelac. Njemu uz bok bili su kapetan Kovačević, te Kvartuč i maestralni vratar Bašić.Kod domaćina malo bolji od ostalih bio je Niko Dundović. Susret su dobro vodili suci Zrilić i Radoš.

Ekipa BRUSCHETTE bolje se snašla na otvaranju utakmice. Unatoč promašenih nekoliko dobrih prilika(Paunović), nakon dvije loše reakcije domaćeg golmana poveli su s 2:0. SMILJEVAC je prijetio iz kontre i polukontre, ali zahvaljujuci odličnom vrataru Bašiću na poluvrijeme se odlazi rezultatom 3:0 za BRUSCHETTU.

U drugom poluvremenu SMILJEVAC smanjuje na 1:3 (Genda), ali razpoloženi Paunović s dva pogotka donosi, mislilo se, mirnu završnicu svojoj ekipi. Ipak, nakon isključujućeg drugog žutog kartona vrlo dobrog i borbenog Legatija, SMILJEVAC preko Ćustića i u drugom poluvremenu pridošlog Ante Dundovića, smanjuje rezultat na 3:5. U tom periodu izvan igre bili su do tada sigurni i rutinirani kapetan Kovačević, te odlični Kvartuč koji su davali ton i sigurnost igri svoje momčadi. Bez njih dvojice uvukla se nesigurnost u ekipu BRUSCHETTE i najviše zahvaljujući tom podatku SMILJEVAC je stigao na 3:5.

Povratkom u igru njih dvojice, te već navedenog raspoloženog Paunovića stvari su sjele na svoje mjesto i pogotcima Šegarića, Paunovića i sportski svestranog Jure Dvornika utakmica je okončana rezultatom 8:3 za ekipu RESTAURANTA BRUSCHETTA.

Vlasnik i voditelj RESTAURANTA BRUSCHETTA Božidar Vedrić, inače poznatiji kao zadarski Massimo Moratti, zadovoljan je premijerom svog kluba,iako je istaknuo da je ekipa igrala oslabljena za nekoliko zvučnih imena koja bi u narednim utakmica trebala još više poboljšati igru njegove najnovije igračke!

SMILJEVAC: Dundović J,Ćustić(1),Dundović N,Genda(1),Paleka,Kolgeraj,Dundović A.(1),Jurjević J.VODITELJ: Tokić Ivan.

RESTAURANT BRUSCHETTA: Bašić,Badžoka,Šegarić(1),Ružić,Paunović(5),Dvornik(1),Legati,Kvartuč.
Kovačević(1).VODITELJ: Vedrić Božidar.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.