ZADARSPORT DOZNAJE
KK Zadar želi Delaša i Radića, zanimljivi im i Pešut i Mikulić!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 2.7.2011 u 22:22.
ZDNews.hr

HKS Foto: Arhiva


PROČITAJTE JOŠ: Juru Škifića želi KK Zadar

Nakon dvosatne sjednice Uprave Košarkaškog kluba Zadar, koja je održana u petak, za utorak je zakazan novi sastanak vodstva kluba, nakon kojega će javnosti biti obznanjene neke bitnije odluke. Prije svega tu se radi o financijskim blokadama i problemima s kojima se klub već duže vremena, za sad bezuspješno bori.

Ono što navijači Zadra, pa i sam trener Grdović očekuju, jesu odgovori tko će i na koji način klubu i stručnom stožeru osigurati mirnu sezonu, prije svega u financijskom smislu.

Delaš i Radić su želje kluba

Iako informacije o novim pojačanjima čelni ljudi kluba čuvaju kao zmija noge, uvijek nešto iscuri na površinu. Tako smo od izvora iz kluba doznali kako su treneru Grdoviću i sportskom direktoru za oko zapala dva, sada već bivša igrača Alkara iz Sinja, Ante Delaš (razigravač, 187 cm) i Ivica Radić (centar, 211 cm). Obojica igrača nastupala su u mlađim selekcijama reprezentacije i ako je vjerovati riječima nekih njihovih bivših trenera, slove za talentirane igrače.

Mikulić, Pešut, Pelczmann...

Poznato je kako je Zadar itekako deficitaran na centarskoj poziciji, pa je tako dovođenje Radića dobar potez. No što će se i kako događati na razigravačkoj poziciji ostaje nam za vidjeti. Podsjetimo, Ivan Mikulić (trenutno se nalazi na pripremama s U20 reprezentacijom), koji je u prošloj sezoni igrao na posudbi u Boriku, itekako se nameće kao ozbiljan kandidat za prvu momčad Zadra. No, on, baš kao i Pavle Marčinković, više nemaju ugovore s Zadrom. Ima ga zato Josip Pelczmann! Što je najzanimljivije u cijeloj priči, treneru Grdoviću za oko je zapao i i Mario Pešut, s kojim su navodno obavljeni inicijalni razgovori. Podsjetimo, Pešut je i u protekloj pretsezoni odradio dio priprema sa prvom momčadi Zadra na Bjelolasici i u Zadru. Lani je zajedno s Mikulićem nastupao u Boriku. Obojica su odigrali i više nego dobro. Što će i kako zadarska struka odlučiti doznat ćemo valjda vrlo brzo.

U međuvremenu, pogledajte statistike Delaša i Radića je klikom na ovaj i ovaj link.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.