O POJAČANJIMA NI RIJEČI
Uprava (opet) odgodila teške odluke za utorak
Piše: H. Bajlo | Objavljeno 2.7.2011 u 6:29.
ZDNews.hr

Jazine Foto: Arhiva


Sinoć je u Jazinama održana sjednica Upravnog odbora (sjednici su prisustvovali v.d direktora kluba, Nebojša Belić i sportski direktor, Branko Skroče) Košarkaškog kluba Zadar na kojoj opet nisu donesene nikakve konkretne odluke, ili nisu prezentirane javnosti. Primjerice, ne zna se kad će se Pavlu Marčinkoviću, kojemu je istekao trogodišnji ugovor sa Zadrom, ponuditi novi ugovor. Ista situacija je i s Ivom Ivanovom, koji je javno obznanio kako i u sljedećoj sezoni želi nositi dres Zadra. I dalje se ne zna tko je trener za sljedeću sezonu.

Tajanstveni i zakopčani do grla, kad su u pitanju izjave, ostali su tako čelni ljudi kluba i nakon dvosatnog sastančenja. Jedini koji je razgovarao s novinarima bio je Branko Skroče, sportski direktor koji je kazao kako će se u utorak UO kluba još jednom sastati, a nakon toga bi neke stvari trebale konačno postati (nadamo se) jasnije.

- Razgovaralo se o pojačanjima, no još uvijek s imenima nećemo izlaziti u javnost. Razgovarali smo s nekim igračima i njihovima menadžerima. Postoje i neki usmeni dogovori, no još ne bi smo u javnost iznosili konkretna imena. - kazao je Skroče okupljenim novinarima.

O ciljevima za sljedeću sezonu bio je kratak i jasan.

- Cilj u sljedećoj sezoni je jasan, povratak u NLB ligu.
Kazao je Skroče riječ, dvije i o financijama. Ključna će biti sljedeća dva mjeseca jer moramo pronaći sponzore koji će riješiti postojeće blokade kako bi nesmetano mogli registrirati nove igrače za sljedeću sezonu.

Na pitanje ostaje li Pino Grdović trener Zadra i u sezoni 2011/12, Skroče je odgovorio kako obostrana želja, dakle kluba i samog Grdovića - postoji.

- U utorak ćemo zasigurno znati odgovor na to pitanje. Obostrana želja postoji, no Grdović je tražio garancije da će situacija biti bolja nego prošle sezone. Moje mišljenje je da gora od ove sigurno ne može biti - kazao je za kraj Skroče.

Dakle, po tko zna koji put teške i važne odluke o sudbini kluba su odgođene. Ovaj put za utorak...

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.