HVALA I SRETNO
Marko Car potpisao za Cedevitu
Piše: kosarka.hr/057info | Objavljeno 12.6.2011 u 9:35.
ZDNews.hr

Marko Car Foto: Arhiva


Novi igrač KK Cedevita od danas je 25-godišnji Marko Car koji je nakon dvije i pol sezone u Zadru, kao najbolji igrač kluba iz Višnjika potpisao dvogodišnji ugovor s klubom iz Podsuseda.

"Osjećam se stvarno sjajno, ispred mene je nova prekretnica u karijeri i novi izazov. Brzo smo se dogovorili i zadovoljan sam što dolazim u sređenu i ambicioznu sredinu kao KK Cedevita", izjavio je Marko Car nakon što je stavio potpis na svoj ugovor s Cedevitom "Moje i želje kluba se poklapaju, a to je osvajanje trofeja, a to je ono što me najviše zanima u nastavku karijere. Imao sam više ponuda, ali Cedevita je bila nekako najbrža i najkonkretnija, ljudi iz kluba su pokazali ozbiljnost i nisam dugo razmišljao prihvaćajući njihovu ponudu."

Tako se klub iz Sutinskih vrela pojačao za igrača koji je bio jedan od nositelja igre u svom bivšem klubu Zadru. Još se ne zna tko će biti trener sljedeće sezone, no i to će se riješiti vrlo brzo.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.