REPREZENTACIJA
Marko Ramljak i Ivan Donat Milin na listi za Treviso (U19)
Piše: Kosarka.hr | Objavljeno 10.6.2011 u 18:01.
ZDNews.hr

Marko Ramljak Foto: Arhiva


Kroz pripreme U19 reprezentacije u Crikvenici prošlo je 23 igrača, a nakon što je Dražen Brajković danas otpisao Mateja Buovca ostalo mu je njih 14 koji će putovati u Treviso na adidasov Eurocamp.

Ivan Donat Milin lani je nastupao za KK Pet BunaraHrvatska će u Trevisu odigrati dvije pripremne utakmice i to prvi put u kompletnom sastavu s Darijom Šarićem, Tonijem Katićem i Marijom Hezonjom koji su trojica od šestorice igrača što su se tek priključili pripremama. Do sada su odigrane tri pripremne utakmice protiv Australije od kojih je jedna završila našom pobjedom, dok nas nakon Trevisa očekuju još tri susreta s Rusima u Dubrovniku.

Specifično za ovu reprezentaciju je činjenica da je spoj igrača čak četiri godišta, od '92. do '95, te ćemo na Svjetskom prvenstvu biti uvjerljivo najmlađi.

"Kažem da trebaju igrati najbolji, pa makar oni bili i najmlađi", reći će trener Brajković koji je prošlog ljeta vodio kadete do europskog naslova. Još uvijek se nada oporavku 17-godišnjaka Bundovića, kao i Surine i Mioča. Između njih i 14 igrača koji su sada ovdje tražit će se 12 putnika za svjetsku smotru gdje će naša reprezentacija braniti broncu s Novog Zelanda.

U19 REPREZENTACIJA

Martin Junaković, Toni Katić, Milin Donat, Mislav Brzoja, Mario Hezonja, Dominik Mavra, Stefan Zadravec, Marko Ramljak, Marino Kučan, Dino Repeša, Dario Šarić, Domagoj Vuković, Stipe Krstanović, Boris Barać.


"Najmlađi jesmo ali smo prepuni talenta. Ne bih se primio ovog posla da ne mislim da možemo biti prvaci", kaže Brajković čiji je pomoćnik Roko Caktaš, kondicijski trener je Mate Psarić dok je fizio Slobodan Škorić.

Hrvatska igra u skupini s europskim prvacima Litvom, jako Kanadom te Korejom. Prve tri reprezentacije idu dalje, a potom se križamo sa SAD-om, Srbijom te Kinom ili Egiptom. Od nabrojanih osam reprezentacija u četvrtfinale će četiri.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.