DAN PRIJE SLUŽBENE OBJAVE
Izvor iz kluba: KK Zadar će igrati EuroChallenge kup!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 7.6.2011 u 23:04.
ZDNews.hr

Jazine Foto: Arhiva


Nakon što je povjerenik NLB lige Josip Bilić u razgovoru za ZadarSport prije nekoliko dana nedvosmisleno kazao kako vodstvo lige niti u jednom trenu nije razmišljalo da Zadru pošalje pozivnicu za NLB ligu, valjda je i ljudima u Upravi kluba koji su svo ovo vrijeme pokušali zavarati javnost, napokon postalo jasno da im više nitko ne vjeruje! Dakle, niti je postojala, niti postoji ni najmanja šansa da Zadar dogodine zaigra u ligi iz koje je prošle sezone ispao. I ptice na grani znaju zašto je i radi koga KK Zadar ispao iz NLB lige. Na kraju krajeva, oni najodgovorniji javno su prozvani po završetku lige.

U međuvremenu, ideja Branka Skroče, sportskog direktora kluba da Zadar dogodine zaigra u EuroChallenge kupu sutra će i službeno dobiti potvrdu vodstva kluba, doznajemo od jednog visokopozicioniranog klupskog djelatnika.

- Kao što i sami znate, nažalost, pošto ne postoji šansa da dogodine zaigramo u NLB ligi. Ipak, ostaje nam A1 liga i EuroChallenge kup. Mislim da će se tu mladi igrači moći dodatno isprofilirati. Za sad nam Balkansa liga nije toliko interesantna jer se radi o ligi koja je tek u nastajanju - kazao je.

Dodajmo ovome kako bi sutra klub trebao i službeno objaviti priopćenje za javnost kako su se odlučili za EuroChallenge kup, a ne Balkansku ligu.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.