UPRAVA KK ZADAR SRAMOTI KLUB
Autocenzura u KK Zadar: Ispričali se sucima, pa izbrisali članak!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 21.5.2011 u 2:49.
ZDNews.hr

Foto: Arhiva (ZDS)


Burić: Nije bilo nikakvih incidenata, odgurnuo sam igrače da ne bi bilo pizdarija

A da se uistinu ništa strašno nije dogodilo, na pressici nakon utakmice Zadra i Zagreba, potvrdio je trener Zagreba, Ivica Burić.

- Nije se dogodilo ništa, odgurnuo sam naše igrače da brže prođu kroz tunel da ne bi došlo do pizdarija. I nije na kraju ništa bilo, nije se dogodio nikakav veći incident, samo se micao tunel, ali to su navijači Zadra. Cijenim i poštujem kako bodre svoj klub - kazao je Burić.
Kakvo licemjerje! Iz Košarkaškog kluba Zadar jučer su, ničim izazvani na adrese svih medija u Zadru poslali službeno klupsko priopćenje u kojemu Uprava KK Zadar osuđuje, kako u tekstu stoji, napade nekolicine neodgovornih pojedinaca na rukovodstvo KK Zageb, a posebno je istaknu Zadranin Luka Žorić.

Nitko se nije žalio na nerede i(li) napade, čemu onda isprike?

U priopćenju stoji i kako se KK Zadar ispričava i sucima polufinalne utakmice, istim tim sucima koji su se, ako je vjerovati velikoj većini zadarske košarkaške javnosti, svim snagama borili protiv Zadra na spomenutoj utakmici ne dođe do egala. U najmanju ruku, njihov kriterij bio je nejednak i nepravedan. Za istaknuti je i kako je nepoznat povod Uprave KK Zadar za ovim priopćenjem, jer iz HKS-a nisu objavili kazne za KK Zadar. Razlog? - U zapisniku nema prijavljenih incidenata!

Za kraj, Uprava KK Zadar ispričala se sucima koji konstantno, godinama rade protiv najdražeg nam kluba. Sjetimo se samo posljednja dva polufinala Kupa Krešimira Ćosića i načina na koji je Zadar oba puta pokraden. Ironija je da je ta ista Uprava tada je tražila izuzeće suca Muhvića koji je Zadranima ukrao prolaz u lanjsko finale kupa. Da stvar bude gora, isto priopćenje objavljeno je na službenim stranicama KK Zadar, no nekim čudom u večernjim satima isto je netragom nestalo s klupskog portala.




Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.