A1 LIGA ZA PRVAKA
Sjajni Ivan Batur (29) predvodio Zadrane u pobjedi nad Alkarom
Piše: H.B. | Objavljeno 3.5.2011 u 22:58.
ZDNews.hr

Ivan Batur danas je bio nezaustavljiv Foto: ZDS (arhiva)


U 11. kolu A1 lige za prvaka košarkaši Zadra bez velikih poteškoća svladali su sinjski Alkar rezultatom 76-61. U provj četvrtini Alkar je imao dva koša više od Zadra Zadrani su se početkom druge dionice trgnuli te su krenuli angažiranije u napadu. U trećoj četvrtini rezultat je prelomljen, pa su tako Zadrani u posljednju dionicu susreta ušli sa 14 koševa viška.

Do kraja utakmice razlika je porasla na 15 koševa. Za istaknuti je podatak kako je danas maestralno odigrao Ivan Batur (29). Mladi reprezentativac s lakoćom je postizao koševe, a u nekoliko navrata zaslužio je pljesak danas malobrojne zadarske publike koju je svojim atraktivnim potezima dizao na noge. Vrlo dobro odigrao je i Pavle Marčinković (15).

KK Zadar: Car 11, Vladović, Batur 29, Ahmetbašić 5, Ramljak, Dundović, Marčinković 15, Olivari, Ivanov 4, Brown 12, Vlaić, Pelczmann.

KK Alkar: Blajić 16, Bilobrk, Modrić 8, Erceg 8, Delaš 6, Radić 9, Primorac 2, Marić 4, Perić, Ćurković 6, Župić 2, Bilobrk.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.