A1 LIGA ZA PRVAKA
Katastrofa u Krešinom domu: Cibona lako protiv Zadra
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 27.4.2011 u 21:08.
ZDNews.hr

Ive Ivanov Foto: Arhiva


Košarkaši Zadra uvjerljivo su poraženi na domaćem terenu u utakmici 9. kola Lige za prvaka od momčadi Cibone rezultatom 70-93. Cibona je od prve minute pokazala htijenje i jaku želju za pobjedom, dok Zadrani, s druge strane, nisu pokazali ni približno isto.

U prilog tome ide i činjenica kako su igrači Pina Grdovića za 10 minuta postigli svega 7 koševa, dok je s druge strane Cibona za isto vrijeme postigla čak 24 koša. Trgnuli su se Zadrani sredinom druge četvrtine i spustili na 14 koševa razlike, no neumoljiv je bio Karlo Vragović koji s 5 poena u nizu odvodi Cibonu na velikih 21-40. I u trećoj dionici Zadrani nisu dobro branili igru Cibone.

Posebno su rsspoloženi bili šuteri Vrankovićeve momčadi koji za nepunih 8 minuta postižu čak 7 trica. Do kraja utakmice Zadrani su ipak uspjeli smanjiti razliku.

KK Zadar: Car 21, Batur 10, Ahmetbašić 5, Ramljak, Marčinković 2, Olivari 5, Ivanov 18, Brown 9, Pelczmann, Vlaić, Dundović.

KK Cibona: Miljković, Bogdanović 20, Barač, Filipović, Lalić 3, Zubčić 9, Rozić 16, Vragović 15, Vrbanc 22, Radošević 8, Krapić, Garma.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.