JUNIORSKA POLUZAVRŠNICA PH
Juniori Zadra pobijedili Cedevitu i pregazili Međimurje
Piše: hr-kosarka.com | Objavljeno 15.4.2011 u 14:39.
ZDNews.hr

Foto: hr-kosarka.com


U Šibeniku je počela poluzavršnica PH za juniore. U skupini A Zadar je pobijedio Cedevitu, a Cibona Kastav. U skupini B Dubrava je neočekivano izgubila od Broda dok je Zagreb bio uvjerljiv protiv Borika.

KK Zadar: KK Cedevita 81:70 (23:21, 19:18, 21:16, 18:15)
Na otvaranju poluzavršnice Prvenstva Hrvatske u Šibeniku juniori Cedevite poraženi su u skupini A od Zadra sa 81:70. Ako će željeti izboriti Final four, košarkaši cedevite će morati slaviti u svim preostalim utakmicama.

"Na poluvremenu je bilo 42:39 za Zadar, koji je već u prvih 20 minuta zabio 15 trica. Cijela petorka Zadra šutirala je trice, a mi smo loše branili šut za tri poena. Naročito je u igri obrambeno i napadački podbacio Karlo Lebo, na kojeg smo računali više. Jednostavno nismo imali dovoljno raspoloženih igrača da se suprotstavimo takvom Zadru", iz Šibenika je javio trener juniora Cedevite, Srećko Medvedec.

"Minutu i pol do kraja bili smo na pet poena zaostatka. Tražio sam od svojih igrača da izgubimo sa što manjom razlikom. No, napravili smo nekoliko gluposti i razlika je otišla na +11. To nam je bilo važno za slučaj da se eventualno zatvori krug sa Zadrom i Cibonom, a u današnjem porazu zadovoljan sam s igrom Junakovića, Bundovića i Mustapića", dodao je Medvedec.

Za KK Zadar strijelci su bili Banić 12, Jurjević 12, Ramljak 5, Smolić 11, Ljubičić 6, Gjergja 10, Jurlina 25.

KK Cedevita: Perić 3, Junaković 11, Lebo 6, Mustać 7, Hrkač 8, Herdi, Bundović 24, Šarić 4, Čutuk, Urli 2, Baković, Jelenek 5. Trener: Srećko Medvedec.

U drugom kolu košarkaši Zadra pregazili su KK Međimurje 108:45.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.