'BILANOVI MENADŽERI NISU POŠTENO POSTUPILI'
Na pressici nakon utakmice više o Bilanu nego o igri...
Piše: Paulo Sarić i Hrvoje Bajlo | Objavljeno 12.4.2011 u 21:13.
ZDNews.hr


Nakon poraza Zadra od Cedevite, glavna tema press konferencije bila je još jednom - Miro Bilan. Osim kratkog osvrta na utakmicu, trener Zadra, Pino Grdović imao je poduži razgovor s novinarima o sada već suspendiranom centru Zadra.

- Što se tiče utakmice, mislim da ona nije bila na nekom tehničkom nivou, bila je borbena. Kvaliteta Cedevite i više raspoloženih igrača je presudila utakmicu. Utakmicu su priveli kraju bez nekih šokova i to na jedan iskusan način. Želim im sreću u Trevisu - bio je kratak trener Zadra Pino Grdović te dodao:

- Bilan je na svoju ruku sa svojim menadžerima odlučio otići u Ameriku na neki kamp, koliko imamo informacija, razmišlja o mogućem izlasku na sljedeći draft, tako da što se njega tiče, u skoroj budućnosti ćemo imati više informacija. On se pozdravio s ekipom, sportskim direktorom Skroćom i sa mnom i rekao da je odlučio nakon četiri mjeseca priprema otići iz Zadra i da ne želi igrati za Zadar do kraja sezone. Vjerojatno njegovi menadžeri koji ga vode znaju što rade. Da je ostao do kraja sezone kao i ostali igrači, ne bi bilo problema za pripreme za draft. Cijelo ljeto je pred njim i mislim da mjesec dana ne bi značajno promijenilo, niti će promijeniti. Mislim da menadžerska agencija koja ga vodi nije korektno postupila prema Zadru i općenito, mislim da bi trebali imati korektniji odnos i razumijevanje prema klubu, jer se svi igrači na kraju naplate. Vidjet ćemo kako će ta njegova avantura završiti, valjda ljudi koji ga vode razmišljaju o njegovor budućnosti. Valjda bi trebalo tako biti, a hoće li biti tako, vidjet ćemo - kazao je za kraj Grdović.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.