A1 LIGA ZA PRVAKA
Zabok pregažen pred tristotinjak gledatelja u Krešinom domu
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 1.4.2011 u 22:27.
ZDNews.hr

Antonio Vlaić danas je odigrao vrlo dobro Foto: Arhiva


Košarkaši Zadra večeras su pred tristotinjak gledatelja uspjeli doći do nove pobjede u A1 Ligi za prvaka. Izabranici trenera Pina Grdovića sa 'pola gasa' pregazili su Zabok 92-61.

Prva dionica susreta bila je izjednačena. Ipak, nakon početnog ispitivanja snaga, Zadrani su uzeli stvar u svoje ruke, te su vrlo brzo došli do 15 koševa viška.

Kontrolirali su Zadrani utakmicu i u drugom dijelu susreta, a podatak o samo 10 postignutih koševa Zaboka u trećoj četvrtini dovoljno govori o tome tko je danas bio gazda na parketu.

I posljednja četvrtina prošla je u revijalnom tonu, pa su tako priliku dobili i oni najmlađi. Vlaić je odigrao vrlo dobrih 13 minuta. Postigao je 4 koša, ali je zato uhvatio 8 lopti. Za istaknuti je i njegovo atraktivno zakucavanje pred kraj utakmice kada je uspavanu publiku digao na noge i pobrao ovacije prisutnih.

Svoju konkretniju priliku konačno je dobio i Mirza Ahmetbašić. Trener Grdović u igri ga je držao 9 minuta, a Mirza mu je uzvratio i više nego dobro, s 8 koševa i 4 skoka. U igru nisu ulazili Batur i Dundović.

KK Zadar - KK Zabok 92-61 (21-21, 26-11, 17-10, 28-19)
KK Zadar: Car 16, Vladović 14, Batur, Ahmetbašić 8, Ramljak 2, Dundović, Marčinković 13, Olivari 1, Ivanov 11, Brown 10, Bilan 13, Vlaić 4.

KK Zabok: Pešut 2, Rogić 5, Janković 5, Lež 13, Peklarić, Krajačić 6, Crnjević 2, Perinčić 5, Stojković 2, Lozančić 5, Smajlagić 9, Kraljević 7.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.