A1 LIGA ZA PRVAKA, PRVO KOLO
Zadar ispustio 11 koševa prednosti i izgubio od Zagreba
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 21.3.2011 u 22:21.
ZDNews.hr

Brandon Brown Foto: Arhiva


Bilan, Batur, Ahmetbašić i Vlaić bez nastupa


Miro Bilan danas je prosjedio na klupi svih 40 minuta. D ali se radi o ozljedi ili taktičkoj odluci trenera Grdovića, nismo uspjeli doznati do zaključenja ovog članka. Nije poznato ni što je s Ivanom Baturom koji nije ulazio u igru. Standardno, nisu igrali ni Ahmetbašić ni Vlaić.
Košarkaši Zadra poraženi su u prvom kolu Lige za prvaka u Zagrebu od istoimenog protivnika rezultatom 83-75. Najbolji u redovima pobjednika bili su Kasun sa 14, te Renfroe sa 12 koševa (šut za tri 4/4, 5 asistencija i 5 skokova). U redovima Zadra, bolji od ostatka momčadi bio je Brandon Brown sa 24 postignuta koša i 9 skokova.

Zadrani su dobro ušli u utakmicu, nisu dali domaćinu da se olako odlijepi na oveću prednost. Najbolji igrač Zadra još jednom je bio Brandon Brown,koji je pogađao iz svih kuteva, no nažalost, ni njegov odličan učinak nije bio dovoljan da Zadar zadrži stečenu prednost od 11 koševa razlike.

Olako ispustili +11

U 31. minuti Zadar je imao +11 (52-63), no onda smo vidjeli već podosta puta viđeni scenarij ove sezone, Zadrani su se raspali i dopustili Zagrebu da olako poentiraju. Trice Mulaomerovića, kasnije i kođevi Heytvelta i Renfoea bili su previše za zadarsku obranu. Konačan rezultat bio je 83-75 za Zagreb.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.