UOČI PRVOG KOLA LIGE ZA PRVAKA
Nadopuna: Brown ipak nastupa! Grdović: Zagreb je favorit
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 21.3.2011 u 0:24.
ZDNews.hr

Brandon Brown Foto: Arhiva


Brown ipak igra!


Iako su iz kluba još jučer dolazile informacije kako je status zadarskog centra, Brandona Browna upitan, sam Brown danas nam je potvrdio da je spreman.

- Nastupit ću i spreman sam za utakmicu -kazao je Brown za ZadarSport jutros oko 9 sati.
Nakon katastrofalne sezone u NLB ligi, točnije, najlošijoj otkako je same lige, pred košarkašima Zadra novi je izazov koji se zove Liga za prvaka. U prvom kolu Zadrani gostuju u Zagrebu kod istoimenog protivnika. Isti taj Zagreb, Zadrane je ove sezone pobijedio čak triput. Dvaput u NLB ligi te u finalu kupa Krešimira Ćosića. Najava borbe za četvrto mjesto i sve glasnije priče kako će Zadar i dogodine igrati NLB ligu, dvije su teme koje ovih dana zaokupljaju košarkašku javnost. U najavi utakmice, trener Pino Grdović kazao je kako je Zagreb favorit, no Zadrani u metropolu idu odigrati najbolje što mogu.

- Mislim da je Zagreb favorit, ali idemo odigrati najbolje što možemo, što znači da pokušamo ostvariti pozitivan rezultat koliko je moguće. Još jednom ponavljam, oni su favoriti i imaju prednost domaćeg terena – kazao je Grdović u najavi utakmice.

Vladović upitan

Radi viroze, zdravstvenih problema i dalje ima kapetan momčadi Jakov Vladović, pa je tako njegov nastup za današnju utakmicu upitan. Prema najavama iz kluba, Vladović bi ipak trebao nastupiti. Utakmica Zagreba i Zadra počinje u 20 sati i 15 minuta.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.