SPEKTAKL PRED 2500 GLEDATELJA
VIDEO Borik predvođen sjajnim 'Kampovcima' ponizio Cibonu
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 19.3.2011 u 20:42.
ZDNews.hr

Marijan Čakarun - bez greške! Foto: ZD List


Košarkaši Borik Puntamike svladali su danas itekako favoriziranu Cibonu (88-63) na opće oduševljenje 2500 Zadrana prisutnih u legendarnim Jazinama!

Dokaz je ovo da se s pravim radom može doći do željenih rezultata, pa je tako danas vrlo mlada i poletna momčad sastavljena od Zadrana očitala je košarkašu lekciju dvostrukom europskom prvaku.

Način na koji su za loptom ginuli igrači Borika teško je opisati onome tko nije danas bio prisutan u Jazinama. I ono što je najvažnije, podrška igračima s tribina nije izostala u niti jednom trenutku.



Što se same utakmice tiče, ona je otvorena tricama Škifića i Petanija. Borik je ubrzo udvostručio svoju prednost, te je nakon nekoliko minuta vodio 16:2. Koševima Zubčića, kasnije i Bogdanovića, Cibona je pokušavala uhvatiti priključak, no nisu u potpunosti uspjeli u svojim zamislima. Tako je nakon prvih 10 minuta Borik imao prednost od čak 11 koševa. U ovoj dionici, baš kao i tijekom cijele utakmice, nerješiva enigma za trenera Cibone bio je izuzetno borbeni igrač Zadra na posudbi u Boriku, Marijan Čakarun.

Imala je momčad Borika i velikih + 27, sve u svemu, velika i zaslužena pobjednika mladih košarkaša Zadra. Sjajnu utakmicu odigrao je uz Čakaruna i mladi razigravač Mario Pešu, za kojega također gosti nisu imali rješenje. Posebno se trebaju istaknuti njegove dvije vezane trice (51-35) koje su dodatno ojačale momčad Borika. Bez greške su odigrali i borbeni Marino Jurjević (16) te Jure Ružić (14), Jure Škifić (13).

Epitet igrača utakmice zasigurno pripada zadarskom 'Conanu', Marijanu Čakarunu koji je za 34 minute provedene u igri postigao 16 koševa uz 15 skokova. Zadnje dvije minute, priliku su dobili Grabovac (1), Marin te Troskot (2). Sve u svemu, Zadrani su danas pokazali da košarka u gradu košarke – još uvijek živi! Kapa do poda momci, svaka čast!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.