VELIKI INTERES
Borik će Cibonu dočekati u punoj dvorani
Piše: 057info.hr | Objavljeno 18.3.2011 u 2:51.
ZDNews.hr

Foto: 057info.hr


U gradu košarke danas se više priča od Boriku nego Zadru. Uoči starta Lige za prvaka u kojoj Zadar gostuje kod Zagreba, a Borik dočekuju Cibonu otkucaji s Kalelarge nagovještavaju kako će aktualnog državnog prvaka u Jazinama dočekati paklena atmosfera.

Perić: "Utakmica visokog rizika"

- Nama je u prvom redu cilj organizirati kvalitetno utakmicu koju je policija svrstala u red utakmica visokog rizika. Moramo se u skladu s tim i ponašati. Ulaznice će se prodavati u subotu dva sata prije početka utakmice, te od danas poslijepodne na tri mjesta u gradu. To su agencija Terra na Puntamici, Rent a Car-mijenjačnica A&R na Branimiru i knjižara Šokota na Kalelargi. Zamolio bih navijače da dođu malo ranije da se ne stvara gužva u Jazinama, kazao je sportski direktor KK Borik Puntamika Pero Perić na danas upriličenoj konferenciji za novinare na Višnjiku.

Jošić: "Podržite zadarsku dicu"

Predsjednik kluba Mirko Jošić iskazao je veliko zadovoljstvo postignutim rezultatima i radom trenera Nevene Plantaka te je naglasio kako se unatoč recesiji i smanjenju budžeta klub drži na površini uz neznatne gubitke.

- Pozivam navijače da nas dođu podržati, to su zadarska dica i zaslužuju veliki odaziv publike. Mi ćemo i u idućem periodu boriti za normalno funkcioniranje kluba. Neće to biti lako, ali na izazove smo spremni. Treba naglasiti kako samo HKS-u godišnje uplatimo između 400 i 500 tisuća kuna. U utakmicama koje su ispred nas nema predaje. Igrat ćemo maksimalno i dati sve od sebe kao i do sada, poručio je Jošić.

Plantak: "Predviđali su nam ispadanje iz lige"

Trener Neven Plantak nije zaboravio kako su mnogi prije sezone klubu predviđali ispadanje iz lige, a treneru smjenu do Nove godine.

- To se nije dogodilo, već smo napravili dobru selekciju igrača i veliki rezultata. Pred nama su utakmice za koje se trebamo dobro pripremiti prije svega psihički jer je velika razlika u kvaliteti između nas i četiri NLB ligaša pa i Splita. Motivirani ćemo biti, pristup će biti pravi, no zbog te razlike u kvaliteti moramo biti spremni na rezultate kakve baš i ne želimo.

Bez Marića?

Petar Marić, stožerni igrač Borika još se oporavlja od ozljede zadobivene u prošlu srijedu. Nije se vratio treninzima te je upitan njegov nastup.

- Ako i nastupi pitanje je koliko može pružiti nakon tolike stanke, no tko god zaigra morat će dati sve od sebe kako bi nadomjestili Marićev izostanak, kazao je Plantak ironično zamijetivši kako su na početku "svi znali kako će baš Marić biti najbolji igrač Borika".

Utakmica Borik-Cibona igra se u subotu u dvorani Jazine s početkom u 18 sati.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.