GRADONAČELNIK NA IZVANREDNOJ PRESSICI
VIDEO Vrančić: HDZ nema veze s vođenjem kluba
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 14.3.2011 u 18:41.
ZDNews.hr

Foto i Video: ZDS


Nakon što je v.d. generalnog mendažera KK Zadar, Nebojša Belić bez dlake na jeziku javno prozvao gradonačelnika Zvonimira Vrančića te ministra Božidara Kalmetu kao odgovorne krivce za sveopći kaos prisutan u Košakraškom klubu Zadar, nepuna tri sata nakon Belićeve i Skročine pressice, svoju je sazvao I gradonačelnik Vrančić kako bi se opravdao.

– Nalazim se u situaciji u kojoj se moram braniti, a ne znam ni od čega. Ne znam zbog čega se proziv mene i ministra Kalmetu da smo odgovorni za loše stanje u klubu, od 1995. do danas Grad Zadar pomaže Košarkaškom klubu i nebrojeno puta smo intervenirali kako bi pomogli – kaže Vrnačić koji smatra kako HDZ nema veze s vođenjem kluba.



- Politika Grada je pomaže klubu, HDZ nema veze s tim. Puka je slučajnost što je u Zadru HDZ na vlasti, ali Grad pomaže klubu, a ne HDZ. Sigurno da klub ne bi preživio i da ga danas ne bi bilo da mu Grad nije pomagao. Angažman Grada je bio dobronamjeran i u želji da se pomogne – kazao je Vrančić te dodao kako je napravljena loša selekcija igrača na samom početku sezone 2010/11. Dodao je i kako su se ciljevi kluba naglo počeli mijenjati.

Sve u svemu, poruka nakon pressice gradonačelnika glasi: HDZ nema veze s klubom niti se miješa u rad kluba. Mi nismo krivi.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.