DIŽITE SE ZADRANI II
Vladović uoči najvažnije utakmice: Moramo igrati puno bolje
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 12.3.2011 u 22:56.
ZDNews.hr

Jakov Vladović i Brandon Brown! Foto: Arhiva (NLB)


Pred košarkašima Zadra utakmica je biti ili ne biti. Svi Zadrani i oni koji se tako osjećaju pozvani su danas u dvoranu Krešimira Ćosića i 17 sati. Iz Tornada su pozvali sve navijače da na utakmicu dođu u bijelim majicama. Kapetan Zadra, Jakov Vladović u najavi utakmice kazao je da Zadar mora odigrati puno bolje u napadu i obrani ukoliko želi slaviti protiv Hemofarma.

- Preda nama je teška utakmica, utakmica biti ili ne biti, možemo je tako nazvati. Moramo imati puno jači pristup, posebice u obrani, moramo biti čvršći i ne dati Hemofarmu da nam se ovdje razmaše. Od kad u svom sastavu nemaju Mačvana, igraju puno brže. Možda su izgubili neku kvalitetu, ali igraju puno laganije i brže. Mi to moramo eliminirati, jer ako se razmašu, počet će postizati lagane poene, a onda sigurno neće biti lako igrati. To ne smijemo dopustiti. Moramo odigrati bolje i u napadu, davati brže lopte, da ta lopta ide, jer smo statični u napadu. Nadam se da ćemo odigrati jednu dobru partiju i na kraju pobijediti Hemofarm
.
Kako se vi osjećate nakon povratka?

- Teško, praktički dva mjeseca nisam dotaknuo loptu do utakmice s Partizanom, tako da je teško, ali koliko budem igrao dat ću sve od sebe. Naravno, o treneru ovisi koliko ću igrati. Mislim da je najbitnije da svi damo svoj maksimum, jer jedino tako ćemo pobijediti Hemofarm.

Podrška s tribina protiv Cibone bila je odlična, očekujete li i u nedjelju isto?

- Značajna je podrška s tribina, to se vidjelo na samoj utakmici kad je Cibona povela, dobili smo podršku i lakše smo se vratili u susret i lagano utakmicu priveli kraju. Nadam se da će tako biti i protiv Hemofarma i da ćemo pobijediti.

Zadrani, vidimo se u Krešinom domu u 17 sati!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.