TORNADO APELIRA NA ISPLATU DUGA DOWNEYU
Downey će trenirati s ostatkom momčadi popodne
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 10.3.2011 u 15:01.
ZDNews.hr

Devan Downey trebao bi odraditi popodnevni trening s prvom momčadi Foto: ZadarSport (Luka Gelanc, VOX) arhiva


Devan Downey prestaje sa štrajkom i vraća se na treninge Zadra! Vijest je ovo koju nam je u popodnevnim satima potvrdio vršitelj dužnosti direktora KK Zadar, Nebojša Belić. No, Downeyju još uvijek nije isplaćen iznos radi kojega je prestao trenirati.

– Downey će popodne trenirati s prvom momčadi. Po dogovoru s njegovim menadžerom, njemu bi sutra trebao biti isplaćen iznos koji mu dugujemo. Vidjet ćemo kako će se sve razvijati – kazao je Belić za ZadarSport.

Dodajmo ovome i ifnormaciju kako su navijači najavili žestoke i osobne prosvjede protiv svih članova Uprave KK Zadar ukoliko Downey ne odigra za Zadar protiv Hemofarma.

- Ukoliko Zadar zbog nekih 7000 Eura, koliko su dužni iz kluba Downeyu, Zadar ispadne iz lige, u tom slučaju jedini krivci bit će ljudi iz nesposobne Uprave kluba i oni koji vode kluba. Ne daj Bože da nas to zadesi - kazao nam je Boris Marin, predsjednik Tornada.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.