KATASTROFA U PIONIRU
Košarkaši Zadra pregaženi usred Beograda
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 9.3.2011 u 21:48.
ZDNews.hr

Foto: Arhiva


Košarkaši Zadra doživjeli su još jedan izrazito težak rezultatski brodolom u utakmici 24. kola NLB lige. U Pinoriu ih je sa visokih 35 koševa razlike (85-50) pregazio Partizan. Izuzev prve četvrtine, u kojoj su se donekle držali u susretu, Zadrani su ostatak utakmice odigrali ispod svojih realnih i pravih mogućnosti. Koji je tomu razlog, nije poznato.

Nakon završene prve dionice susreta i samo jednog koša razlike (14-13), kao što smo već kazali, zadarska kola krenula su nizbrdo. U 14. minuti susreta Zadrani su imali samo dva koša zaostatka (25-23), no do kraja četvrtine ta je prednost rasla.

Do kraja utakmice Zadrani se više nisu niti približno vraćali u susret, prednost domaće momčadi rasla je iz sekunde u sekundu.

Najbolji u redovima domaćina bili su Vesely sa 15, Jerrels sa 12 te Jawai sa 10 postignutih koševa. U redovima Zadra, što se koševa tiče, precizniji od ostatka momčadi bio je Car sa 19 ubačaja i 5 asista.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.