ISPRIKE JUSUPU RADI OBJAVE KRIVE INFORMACIJE
Jusup nije blokirao račun kluba, već Damir Rančić.
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 7.3.2011 u 20:15.
ZDNews.hr

Devan Downey je u štrajku Foto: ZadarSport (Luka Gerlanc, VOX)


Isprike treneru Danijelu Jusupu radi objavljivanja netočne informacije
Iako je u ovom članku jučer napisano kako je bivši trener KK Zadar, Danijel Jusup blokirao klupski račun, dodatnom provjerom ustanovili smo kako to gospodin Jusup zapravo nije napravio. Dakle, Danijel Jusup nije blokirao klupski račun, već je to učinio Damir Rančić, bivši igrač Zadra. Iako smo od više izvora jučer provjerili ovu informaciju, ona se ipak na kraju pokazala netočnom. Ovom prilikom se ispričavamo gospodinu Jusupu radi objave netočne informacije.
Nakon što je vrlo važna pobjeda nad Cibonom probudila košarkaše Zadra, ali i publiku, dan prije odlaska u Beograd pojavile su i prve negativne vijesti. Nije trebalo dugo čekati, nažalost. Prva je ta da su klupski račun blokirao bivši igrač Zadra Damir Rančić, druga je da na gostovanje kod Partizana ne ide Devan Downey, razigravač Zadra koji je briljirao u pobjedi Zadra na Cibonom. Posljednja je ta da se u dijelu srpskih medija, a istu su prenijeli i hrvatski mediji, pojavila vijest da je utakmica Zadra i Cibone bila namještena, odnosno da je Cibona pustila Zadru.

- Ne bih to želio komentirati – kazao nam je kratko Danijel Jusup nakon što smo ga upitali da li je blokirao klupski račun. Trener Zadra, Pino Grdović, baš kao i v.d. generalnog menadžera kluba, Nebojša Belić, odbacili su špekulacije kako je Cibona pustila Zadru. Grdović je kazao kako to ne želi komentirati, dok je Belić bio ipak nešto rječitiji. – Ne čitam te članke. Normalno je da oni u Srbiji sad uključuju svakojake mehanizme kako bi minorizirali naš uspjeh i pobjedu nad Cibonom. Tu nema rasprave, dobili smo zasluženo i pošteno – kaže Belić koji dodaje kako jutros račun kluba nije bio u blokadi.

Na naš upit zbog čega se Downey nije pojavio na popodnevnom treningu i da li je istina da Amerikanac ne putuje u Beograd, Belić kaže kako za sve vrijede jednaka pravila. - Dogodio se nesporazum, Downey je došao na trening, ali nije trenirao. Što se isplate tiče, on je jednak kao i svi ostali igrači. Kad dobiju oni, dobit će i on. Svi imaju isti status - za kraj će Belić.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.