KONAČNO ODLUČENO
Pino Grdović novi je trener košarkaša Zadra
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 3.3.2011 u 18:50.
ZDNews.hr

Pino Grdović Foto: 057


Tijekom večeri na izvanrednom Upravnom odboru KK Zadar održanom u Jazinama, Pino Grdović imenovan je trenerom prve momčadi. Do kraja prvenstva ostala su svega četiri kola, a Zadar se i dalje nalazi na posljednjem mjestu NLB lige.

Ima li Grdović čarobni štapić kojega nisu imali Jusup i Bujan, pokazat će se vrlo brzo. Grdovićev prvi ispit bit će subotnja utakmica s Cibonom. Zadar ukoliko želi ostati u ligi tu utakmicu, ali i sljedeće nakon Cibone - mora pobijediti.

Hoće li Grdović uspjeti u ovoj, po mnogima 'nemogućoj misiji' ovisit će mnogo faktora. Jedan od njih je zasigurno i podrška s tribina. Prema najavama, Torcida i Tornado Zadrane će bodriti zdušno od prve do posljednje minute. U petak se sprema velika fešta uoči utakmice Zadra i Cibone. Još samo da oba zadarska kluba pobijede, fešti ne bi bilo kraja...

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.