JUČER SE NIJE MOGLO, A DANAS SE MOŽE?
U tijeku je telefonska sjednica Upravnog odbora KK Zadar
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 3.3.2011 u 18:35.
ZDNews.hr

Foto: hotlineblog.nationaljournal.com


Nakon što Uprava KK Zadar sinoć nije usjpela okupiti kvorum za izglasavanje promjena, samim time i imenovanje novog trenera nakon neopozive ostavke Tihe Bujana, tijekom jutarnjih sati, dakle dva dana prije izuzetno važnog ogleda Zadra s Cibonom, Upravni odbor KK Zadar nije se uspio okupiti ni iz drugog pokušaja.

Oko 18 i 30 nazvali smo predsjednika KK Zadar, Edvina Šimunova, jednog od rijetkih koji je jučer želio prisustvovati sjednici Upravnog odbora, koji nam je rekao kako je u tijeku, kako je kazao, telefonska sjednica Uprave kluba.

- Uskoro će se sve znati, u tijeku je telefonska sjednica Uprave kluba nakon koje će javnost biti informirana o novim promjenama - kazao je kratko Šimunov za ZadarSport.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.