ZA NE POVJEROVATI
SRAMOTA: Tri dana uoči utakmice s Cibonom Uprava nema kvoruma!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 2.3.2011 u 20:01.
ZDNews.hr

Predsjednik Uprave KK Zadar, Edvin Šimunov - jedan od rijetkih koji je danas bio spreman sudjelovati na Upravnom odboru. Foto: Arhiva


Tijekom večeri se u Jazinama trebao održati hitan sastanak Uprave KK Zadar koja je trebala imenovati novog trenera prve momčadi.

Koliko je Upravi KK Zadar stalo do kluba kojim upravljaju pokazuje i podatak da se tri dana uoči do sad najvažnije utakmice sezone (a bilo je puno 'najvažnijih' utakmica) nisu uspjeli okupiti osnovni kvorum koji bi imenovao novog trenera, pa će se tako radi pojedinih neodgovornih članova Uprave sutra pokušati okupiti kvorum.

- Neki su bolesni, pod gripom, a neki su na putu, tako da se danas nismo uspjeli okupiti, nadam se da ćemo se sutra okupiti i odabrati novog trenera - kazao je kratko Edvin Šimunov, predsjednik KK Zadar za ZadarSport.

Prema informacijama jednog od članova Uprave KK Zadar, na sutrašnjem sastanku (ako Uprava uspije okupiti kvorum!) Uprave kluba trenerom će biti imenovan Pino Grdović.

Uprava najavila nove razgovore s Bujanom

U 21:20 stigao je i službeni mail iz kluba:

Poštovani,

obavještavamo Vas kako na večerašnjem sastanku Upravnog odbora nije bilo moguće raspravljati o izboru novog trenera jer nije postignut kvorum. O izboru novog trenera raspravljat će se sutra, nakon što se obavi razgovor s Tihomirom Bujanom.

Pozdrav!


Slavica Vulin

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.