I SLUŽBENO POTVRĐENO
Pankracije Barać novi je igrač Cibone!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 27.2.2011 u 20:07.
ZDNews.hr

Pankracije Barać Foto: ZadarSport (arhiva)


Jedan od najtrofejnijih igrača Zadra u povijesti, Pankracije Barać novi je igrač Cibone! Potvrdili su nam ovo u ekskluzivnom razgovoru sam Barać i trener Cibone, Dražen Anzulović. Podsjetimo, Uprava KK Zadar u listopadu 2010. nije uslišila želju tadašnjeg trener Zadra, Danijela Jusupa, da u svoje redove dovede Pankracija Baraća. Iako je Barać imao veliku želju još jednom nastupiti za Zadar, tadašnji generalni menadžer kluba nije prihvatio dogovor koji je postignut između Baraća i Jusupa.

Danas, četiri mjeseca poslije, Dražen Anzululović, koji je Baraća trenirao u Belgiji kazao nam je kako je s Baraćem dogovorena suradnja do kraja Prvenstva Hrvatske.

- Pankracije će igrati za nas do kraja sezone. Mislim da će to dobro doći i njemu s obzirom na odluku Cibone da se nećemo pojačavati sa stranim igračima radi sanacije kluba, tako da bi 'čisti' dočekali sljedeću sezonu. Nazvao sam Panija koji je bio jedan od važnih kotačića moje momčadi u Belgiji, u domaćem prvenstvu i Europi. Rekao sam mu da mu želim pomoći, on se složio i na obostrano zadovoljstvo dogovor je postignut – kazao je Anzulović za ZadarSport.

Pankracije nam je kazao kako je s Cibonom dogovorio suradnju do kraja sezone, dodavši kako je prije nekoliko mjeseci imao želju nastupiti i za Zadar, no iako je dogovor načelno postignut, do suradnje ipak nije došlo.

- Dogovorili smo se da u Ciboni budem do kraja Prvenstva Hrvatske. Tako je kako je. Ja sam profesionalac i radim svoj posao, sve je to dio posla. Što se tiče moje želje da zaigram za Zadar, postojala je dobra volja, no to se nije realiziralo. No, što je tu je. Ove godine je bilo još nekakvih ponuda koje u konačnici nisu realizirane, no život ide dalje. Ipak sada je napokon nešto i realizirano – kazao je za kraj Pankracije Barać za ZadarSport.

Podsjetimo, Pankracije Barać nastupao je za KK Zadar od 2004. do 2008. godine, a iza sebe je nastupajući za klub iz Jazina ostavio veliki trag. Sa Zadrom je osvojio čak pet trofeja, dva Prvenstva Hrvatske i tri kupa Krešimira Ćosića.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.