KOMENTATOR NA ARENI: RADI LI SE O BOJKOTU?
Krka potopila Zadar sa 28 koševa razlike
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 26.2.2011 u 17:42.
ZDNews.hr

Brandon Brown bio je danas najbolji strijelac Zadra sa 13 koševa Foto: Arhiva


Košarkaši Zadra poraženi su u 22. kolu NLB lige u Novom mestu od momčadi Krke sa velikih 28 koševa razlike. Zadrani su u prvih 8 minuta primili 23 koša, a postigli svega 3. Ovakav pristup naveo je i komentatora na Areni Sport da se glasno upita radi li se o nekakvom bojkotu košarkaša Zadra. Ipak, vjerujemo kako bojkota nema, već je danas pobijedila bolja momčad. Prva dionica susreta završena je rezulatom 34-11 za domaći sastav koji je bio besprijekoran u šutu za dvicu.

Nastavili su Zadrani sa poklanjanjem lopti i lošim reakcijama u napadu i obranu i u nastavku, pa se tako na poluvrijeme otišlo sa prednošću domaćeg sastava od čak 20 koševa razlike (49-29).

Do kraja utakmice Zadrani su bili vrlo loši, kao i u prve dvije dionice susreta, a o igri Bujanova sastava najviše govori i konačni valorizacijski učinak - 109-46 za Krku.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.