OPROŠTAJ OD EUROCHALLENGEA
Zadar poražen od Prostejeva 99-82
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 22.2.2011 u 18:34.
ZDNews.hr

Ivan Batur Foto: Arhiva


KK Zadar: Batur 12, Car 18, Ramljak, Dundović 10, Marčinković 7, Ivanov 4, Bilan 23, Pelczmann, Vlaić, Longin 8.

Prostejev: Lawrence 16, Slezus 13, Veikalas 13, Toth 1, Gadri 12, Dokupil 2, Landry 15, Zagorac 18, Prasil 9.

Košarkaši Zadra poraženi su u 5. kolu drugog kruga EuroChallenge kupa od češkog Prostejova rezultatom 99-82. Utakmica je do poluvremena bila izjednačena, no u tećoj četvrtini domaći su malo jače stisnulu gas. Prostejev je ubrzo izjednačio, ali i otišao na velikih 10 razlike (62-52). Pri rezultatu 65-57 Car i Bilan odigrali su odličan pick'n roll nakon kojega Bilan atraktivno zakucava za 65-59. Dundović nešto kasnije stavlja tricu za smanjenje, no koševima Zagorca, kasnije Gadrija, Prostejev odlazi na 77-63.

Posljednja dionica protekla je u revijalnom tonu što se tiče domaćina, a priliku su pred kraj utakmice dobili mlađi igrači Zadra i Prostejeva. Tako je na strani Zadra u igru ušao Josip Pelczmann, kasnije i Antonio Vlaić, no nisu se uspjeli upisati u strijelce. Do kraja utakmice Longin je napokon pogodio jednu tricu (1/3), no ni njegov doprinos od 8 koševa nije bio dovoljan da Zadar dođe do bitnijeg smanjenja rezultatske prednosti. Utakmica je završila pobjedom Prostejeva 99-82.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.