KREŠIN DOM ĆE 'GORJETI'
Prijateljska podrška: Torcida dolazi na utakmicu Zadra i Cibone
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 21.2.2011 u 23:12.
ZDNews.hr

Tornado Foto: Forum.hr


Iako se danima u Zadru šuška kako će na utakmicu Zadra i Cibone Zadrane doći podržati splitska Torcida, to nam je u večernjim satima potvrdio i predsjednik Udruge navijača Tornado Zadar, Boris Marin. Tako će se nakon utakmice NK Zadar i NK Hajduk u subotu 5. ožujka (utakmica počinje u 17 sati) Tornado i Torcida zajedno uputiti prema Krešinoj dvorani gdje će istog dana s početkom u 20 sati KK Zadar odigrati važnu utakmicu za ostanak u ligi s najljućim rivalom, zagrebačkom Cibonom.

- Zvao me Mario Budimir, poznati vaterpolist i član stare garde Torcide, inače suprug pjevačice Doris Dragović i potvrdio mi da će Torcida u velikom broju pohoditi Krešin dom nakon nogometne utakmice Zadra i Hajduka. Kao što je nama Hajduk prirastao srcu, tako je i Torcidi srcu prirastao naš Košarkaški klub Zadar – kazao je Boro za kraj.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.