'ŽIVAHAN, DOBROG ŠUTA I PRODORA'
[VIDEO] Mirza Ahmetbašić na probi u Zadru!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 12.2.2011 u 20:28.
ZDNews.hr

Mirza Ahmetbašić Foto: Kakanjlive.com


Iako je trener Tiho Bujan jučer izjavio kako se KK Zadar neće pojačavati u dogledno vrijeme, postoji mogučnost da novi igrač koji je već dva treninga odradio sa sedmoricom Zadrana (ostali su u Metkoviću na All star-u) ipak postane novo pojačanje Zadra.

- Kontaktirali smo njegovog menađera i Mirza (193, 1987) je tu da se se isproba. On igra na pozicijama 1 i 2, prije je dvica nego jedinica. Studirao je u Americi na junior collage-u, a do sad je igrao u Bosni - kazao je sportski direktor KK Zadar, Branko Skroče za ZadarSport.

Na naš upit je li moguće da Ahmetbašić zaigra već protiv Budućnosti, Branko Skroče nam je kazao kako je i ta opcija moguća.

- Sve je moguće, on je s nama odradio dva treninga. Prvi dojmovi su dobri, nje loš momak, mlad je, živahan i ima dobar šut i prodor. Vidjet ćemo što epilog svega ovih dana - kazao je Skroče.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.