KUP JE NAŠ!
ZadarSport ekskluzivno doznaje: Zadar finale igra kompletan!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 10.2.2011 u 13:10.
ZDNews.hr


Pet zadarskih lavova koji su sinoć izbacili ponosnu Cedevitu iz kupa Krešimira Ćosića, pet momaka koji su ginuli svih 40 minuta, danas će se ipak mrvicu odmoriti. I službeno je odlučeno, Zadar će na večerašnjem finalu nastupiti u kompletnom sastavu jer je dogovor s Vladimerom Boisom postignut, ekskluzivno doznaje ZadarSport. Potvrdio nam je to Branko Skroče.

- Sve je dogovoreno, mi smo pristali na Boisine uvjete, on je pristao na naše uvjete i dogovor je postignut. I posljednji papir koji smo čekali stigao je u Zagreb, Nebojša Belić (v.d. generalnog menadžera) ga je uputito prema HKS-u i to je to. Zadar nastupa kompletan u finalu! – kazao je ekskluzivno za ZadarSport Branko Skroče, sportski direktor kluba.

I dok je Tornado sinoć najavljivao odlazak na finale u velikom broju, čini se kako je Uprava KK Zadar još jednom izigrala svoje navijače, kazao nam je Boris Marin, predsjednik Tornada koji nas je kontaktirao oko 13 sati.

- Mi želimo dati podršku svojim košarkašima, a danas kad nas ima puno, kad želimo put Zagreba, ljudi iz Uprave kažu da imaju na raspolaganju samo jedan autobus. No puno je više zainteresiranih za odlazak u Zagreb, tako da nam je jedan autobus malo. Osobno sam pričao sa Edvinom Šimunov, predsjednikom KK Zadar i direktorom Liburnije. On me uvjerava da su svi autobus zauzeti. Skupilo nas se za napuniti tri autobusa. Šteta, stvarno šteta, ne znam što će biti na kraju – kazao je Boro za ZadarSport.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.