ZADAR NE MOŽE ISPLATITI BOISU
Konačno i službeno: Protiv Cedevite u pomlađenom sastavu
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 9.2.2011 u 12:32.
ZDNews.hr

Vladimer Boisa Foto: Arhiva


I službeno odlučeno: Zadar ne može prihvatiti Boisine nove uvjete


Iako je postojala nada da će se klub s Boisom dogovoriti, te da će nastupiti u punom sastavu protiv Cedevite, to se ipak neće dogoditi.

- Mi smo se jučer s Boisom dogovorili da mu danas isplatimo jednu trećinu duga, on je poslao takav prijedlog i mi smo to prihvatili. No, on danas traži puno više od jedne trećine i mi to nismo u stanju isplatiti danas. Boisa se nije držao svoje riječi i danas Zadar protiv Cedevite nastupa u pomlađenom sastavu - kazao je predsjednik KK Zadar, Edvin Šimunovi oko 15 sati i 20 minuta za ZadarSport.
Košarkaši Zadra ipak bi mogli danas istrčati u punom sastavu protiv Cedevite! Prema riječima Nebojše Belića, v.d. generalnog menadžera KK Zadar, klub je pristao na Boisine uvjete, te se očekuje njegov posljednji odgovor. Pitanje je samo sata kad će se Boisa još jednom javiti Beliću, nadamo se s pozitivnim odgovorom, jer, ako je vjerovati Beliću da je Zadar pristao na posljednje Boisine uvjete, nema razloga da tako ne bude!

- Jučer popodne smo Boisi poslali posljednji prijedlog dogovora, no on to nije prihvatio. Poslije je tražio neke nove uvjete, pa smo mu jutros skladu s novim uvjetima i na to pristali, pa sad čekamo da se on očituje. On svako malo mijenja svoje stavove po tom pitanju, tako da ćemo do zadnjeg časa pokušati to riješiti. Zadnji rok je sat vremena prije utakmice.

Za kraj je Belić dodao kako svi igrači, zajedno sa stručnim stožerom u Zagrebu s nestrpljenjem čekaju rasplet situacije.

- Naš prvi sastav, zajedno s mladim igračima i stručnim stožerom nalazi se u Zagrebu i svi s nestrpljenjem očekujemo rasplet situacije. Mi smo učinili apsolutno sve što je u našoj moći, pristali smo i na posljednje Boisine uvjete i s nestrpljenjem iščekujemo njegov odgovor – kazao je za kraj Belić.

U međuvremenu, na društvenoj stranici Facebook otvorena je grupa pod nazivom 'Boisa smiluj se i dopusti nam da igramo kup Krešimira Ćosića'.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.