ZADARSPORT EKSKLUZIVNO DOZNAJE
VIDEO - Senegalac Michel Diouf do nedjelje potpisuje za KK Zadar
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 27.1.2011 u 23:44.
ZDNews.hr

Michel Diouf Foto: Aravalles.cat


Pred košarkašima Zadra danas (petak) je prva od osam izrazito teških utakmica, koje do kraja natjecateljske sezone moraju odigrati. U sklopu 19. kola regionalne NLB lige, danas s početkom u 20 sati i 15 minuta u Kragujevcu, Bujanova družina sastaje se s Radničkim.

Odlaskom generalnog menadžera, Zdenka Mičića, u Zadru su stvari počele ići na bolje. Tako je realiziran transfer s američkim razigravačem Devanom Downeyem, no njegov nastup danas u Kragujevcu još uvijek nije potvrđen. Ipak, kako neslužbeno doznajemo, Downey svoje prve minute u dresu Zadra ipak neće zabilježiti protiv Radničkog. Iz samog kluba, uoči odlaska u Kragujevac, najavljeno je kako će momčad dati apsolutno sve što je u njihovoj moći da utakmicu pobijede, no hoće li samo htijenje biti dovoljno, ostaje nam za vidjeti. Zadrov jedini ozbiljni konkurent za ostanak u ligi, Crvena zvezda, u nedjelju na domaćem parketu igraju protiv vrlo jake Krke. Kad bi Krka dobila Zvezdu, a Zadar Radnički, bio bi to veliki korak Zadra ka ostanku u ligi.


Diouf u Zadar stiže najkasnije do nedjelje

I za kraj, jedna dobra vijest za zadarske navijače. Kako doznajemo ekskluzivno od izvora iz uprave kluba, redove Zadra u nedjelju bi trebao pojačati senegalski centar, Michel Diouf (1989 god., 208 cm), koji je ove sezone nastupao za CB Tarragona u Španjolskoj (druga liga). Diouf je ove sezone za gore spomenutu momčad odigrao 20 utakmica, s prosjekom od 25 minuta provedenih na parketu imao je i 8 postignutih koševa (49.6% za 2), 7.1 skokova, te 1.4 blokadu po utakmici. Izvor iz same Uprave KK Zadar potvrdio nam je kako bi se Diouf u Zadru trebao pojaviti najkasnije u nedjelju. Upitan je i status igrača Zadra, Brandona Browna, koji, ako je vjerovati predsjedniku kluba, Edvinu Šimunovu, nema razriješenu papirologiju (ma što god to značilo). No, Brown je u više navrata kazao kako želi ostati uz momčad do kraja sezone, kako mu i piše u ugovoru.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.